Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Kvelds på Kraft: Sunt kosthold på studentbudsjett (Tromsø)

6. October 2022 - 20:47

Tromsø

Sunt kosthold på studentbudsjett

Synes du at det er dyrt å spise sunt? Eller at det er vanskelig å finne en balanse mellom utgifter på matinnkjøp og sosiale arrangementer? Studentøkonomien er ofte begrenset og dette går gjerne ut over maten vi kjøper. I dette foredraget vil du lære tips og triks for å gjøre mathandling billigst mulig og hvordan matlaging kan gjøres praktisk og effektivt. Vi skal i tillegg se på næringsinnhold i forhold til pris på ulike matvarer og snakke om hvordan man kan redusere matsvinn.


KVELDS PÅ KRAFT er en serie kveldsforedrag i regi av Kraft i samarbeid med Samskipnadens MATVOGNA. Vi ønsker å inviterer til aktuelle, interessante og nyttige foredrag samtidig som vi presenterer spennende nyheter fra Samskipnadens matvogn. Foredragene varer i 1 time og holdes på Kraft onsdager kl. 19.00. Det blir satt av tid til matservering.

*Kveldsmaten du kan velge mellom er:
- Kyllinggryte med ris og salat
eller
- Italiensk tomatsuppe med foccacia

Send en epost til kab@kraftsportssenter.no med maten du ønsker til foredraget.

PÅMELDING
: Kurs og workshop | Kraft sportssenter

Arrangementet er gratis, men ved påmelding må du betalte et depositum på 60,- som vil bli refundert til din konto ved oppmøte på arrangementet eller til deltagere som kan dokumentere fravær grunnet sykdom. Om du ikke deltar på arrangementet eller kan dokumentere fraværet, vil du ikke få refundert beløpet.

Foredragsholder: Frøya Grønvik
Frøya er ernæringsrådgiver på Kraft og har et brennende engasjement for å hjelpe mennesker å se alle muligheter mat kan by på. Et sunt og variert kosthold kan gi økt livskvalitet, bedre treningprogresjon, bedre helse og ikke minst gi mye glede. Alle har en formening om ernæring, og det kan være vanskelig å vite hvilke kilder man kan stole på. Med Frøyas faglige kompetanse ønsker hun å formidle at en sunn livsstil verken trenger å være vanskelig eller dyr å gjennomføre. Frøya har blant annet en bachelor i ernæring, årsstudium i psykologi og har påbegynt master i klinisk ernæring.