Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Kvelds på Kraft: Trygg ferdsel i vinterfjellet (Tromsø)

Hvordan skal vi som friluftsfolk forberede oss på vinterfjellet, hva vi tar med oss, hva gjør vi og hva bør vi unngå å gjøre når vi skal på tur?

7. October 2022 - 06:40

Tromsø

Hvordan skal vi som friluftsfolk forberede oss på vinterfjellet, hva vi tar med oss, hva gjør vi og hva bør vi unngå å gjøre når vi skal på tur?

Foredragsholder: Thomas Meling er fjellfører, storveggsklatrer og skientusiast. Han bor i Tromsø, og har lang erfaring fra de bratte fjellveggene på Kvaløya, skikjøring i Lyngen, og mange turer nært og fjernt (Patagonia, Tien Shan, Yosemite, alpene).

KVELDS PÅ KRAFT er en serie kveldsforedrag i regi av Kraft i samarbeid med Samskipnadens MATVOGNA. Vi ønsker å inviterer til aktuelle, interessante og nyttige foredrag samtidig som vi presenterer spennende nyheter fra Samskipnadens matvogn. Foredragene varer i 1 time og holdes på Kraft onsdager kl. 19.00. Det blir satt av tid til matservering.

*Kveldsmaten som du kan velge mellom er:
- Fiskegrateng
- Pasta Bolognese

Send en epost til kah@kraftsportssenter med maten du ønsker til foredraget.

Arrangementet er gratis, men ved påmelding må du betalte et depositum
på 60,- som vil bli refundert til din konto ved oppmøte på arrangementet eller til deltagere som kan dokumentere fravær grunnet sykdom. Om du ikke deltar på arrangementet eller kan dokumentere fraværet, vil du ikke få refundert beløpet.

PÅMEDLING: Kurs og workshop | Kraft sportssenter