Serveringssteder
BoligportalSøk bolig!
Min side

Lunsjkonsert med Magnus Wærness (Harstad)

Levende campus inviterer studenter og ansatte til konsert i foajeen.

27. January 2022 - 14:15

Harstad

2021 endte opp med å bli en ganske så spesielt år det også. Levende campus er stolte og imponerte over den supre jobben studenter og ansatte har gjort gjennom året, og ønsker å gi en julegave i form av en konsert med Magnus Wærness. Vi benytter også anledningen til å dele ut årets Levende campus-pris, og håper du vil legge lunsjpausen til foajeen denne dagen.

Påmelding kreves ikke: Tilbudet er gratis og kun for studenter og ansatte ved UiT
Dato: Tirsdag 7. desember
Oppmøte tid: 11:30
Oppmøte sted: Foajeen, UiT

Vi har fokus på å gjennomføre trygge arrangement. Vi møblerer foajeen med stolrader med god avstand, og oppfordrer publikum til å stå spredt i trappene og på balkongene for å hindre trengsel. Hold god avstand og hold deg hjemme om du er syk eller har symptomer.

Magnus Wærness er en ekte publikumsfavoritt her i hjembyen Harstad. Han har en bachelor i Performing Arts fra Paul McCartney-skolen Liverpool Institute of Performing Arts (LIPA) i England, og har siden 2009 jobbet som sanger og skuespiller fra sin base i London. Han har hatt roller i show i og rundt London som Les Miserables, Beauty and the Beast, Little Women, 42nd Street, Crazy for You og mange flere. Magnus lager indiepop med gode nordnorske tekster og vakre melodier, og nå før jul gjør han julekonserter med Kaja Rode og band, og i 2022 kommer flere singler, album og mye annet spennende.