Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Sondre Justad (Driv)

Med sine gripende og energiske konserter har Sondre Justad etablert seg som en av de sterkeste og mest populære liveartistene vi har.

16. februar 2023 - 19:00

Tromsø
Sondre Justad 2023 Turne Venue Facebook Cover 10 Tromso

Med sine gripende og energiske konserter har Sondre Justad etablert seg som en av de sterkeste og mest populære liveartistene vi har.
Etter lengre tids pause vendte han i år tilbake til scenen ved å headline et knippe av landets største festivaler, og i november runder han av året med to storslåtte konserter i Oslo Spektrum.

På nyåret er det imidlertid klubbscenene som står for tur. I januar og februar tar han med seg sitt faste band, og reiser ut på det som både blir hans første klubbturné på fem år og hans eneste i 2023. Lofotværingen Sondre Justad (f. 1990) debuterte med et brak sommeren 2014, da han ga ut sin første singel, «Nu har du mæ». Låta ble en av de mest spilte på NRK P3 påfølgende høst, og var samtidig A-listet på NRK P1.

I november samme år gjorde han sin første TV-opptreden da han spilte låta under P3 Gull på NRK.

Justad slapp i vår sitt tredje album En anna mæ. Albumet er hans mest kritikerroste i karrieren, og låter som «Sorry», «Pause fra mæ sjøl» og «Meninga med livet» har vært markante på både på radio- og topplister.

Billettsalg starter 27.10.2022 kl 09:00

Ordinær/Student: 575,- / 475,- inkl. billettavgift

Kjøp billetter på Driv.no