SøkMin side
TK 2023 bilde
Kalenderen

29. september kl. 15:0015:00

Quality Hotel Harstad

Tillitsvalgtkonferansen 2023

Meld deg på TK 23 og få nyttig info som hjelper deg i vervet som tillitsvalgt

Påmelding kreves

Av Campustinget i Harstad


Legg til i kalenderNettsted

Tillitsvalgtkonferansen 2023 skal hjelpe deg forstå din rolle, vårt campus og hvordan vi studenter kan påvirke vår studiehverdag.

Som tillitsvalgt får du muligheten til å bestemme utviklingen på universitetet, du får en verdifull erfaring med å jobbe med mennesker, samt et spennende sosialt nettverk. På TK 23 vil vi gi deg nyttige verktøy, bedre forståelse for rollen og hvordan prosessene på UiT er skrudd sammen. Vi legger også opp til en god sosial møteplass for tillitsvalgte og varamedlemmer.

Konferansen kommer til å dekke alt fra universitetets kvalitetssystem og vurderingsmetoder, til effektive måter å kommunisere med utdanningsledelsen på. Vi vil også ta for oss varslingrutiner og hva Samskipnaden kan tilby deg som student. Og ikke glem, du får også innsikt i studentombudets viktige rolle. Les mer om konferansen her.

Dette er din sjanse til å bygge et solid nettverk og utruste deg med de verktøyene du trenger for å lykkes som tillitsvalgt. Ikke gå glipp av denne unike muligheten—meld deg på i dag!

Frist for å melde seg på: 20. september
Trykk her for påmelding!

Har du spørsmål, kontakt hovedtillitsvalgt, Amanda
E-post: hovedtillitsvalgt.ctih@uit.no
Telefon: 92 55 22 40