Serveringssteder
BoligportalSøk bolig!
Min side

Tur til TV-tårnet med Vibeke (Harstad)

Bli med Samskipnaden på tur!

22. September 2021 - 14:24

Harstad

Bli med Samskipnaden på tur!

Meld deg på her.

Det er 2,1 km og 176 høydemeter fra Samskipnaden til TV-Tårnet som ligger på Samaåsen. Turen går med moderat stigning langs vei og fortau oppover forbi Tordenskjold og Flåtenveien studentbyer hvor beboere herfra kan koble seg på.

Videre følger vi Hagebyveien et lite stykke før vi svinger av oppover Skrubbhågveien og Tårnveien. Nå blir det brattere, men det er noen flate partier underveis. Vi stopper selvsagt og tar nødvendige pauser på veien oppover. De siste 500m er de bratteste, men nå er du varm og det er bare 500m igjen til toppen så dette går fint. På toppen finner vi en gapahuk og en fantastisk utsikt over sentrum av Harstad. Her nyter vi medbrakt mat og drikke mens vi nyer utsikten og det gode selskapet.

Turen ned går mye lettere og følger samme trase. Du må kle deg etter vær og føre. Tidligere erfaring viser at piggsko eller brodder kan være lurt på denne turen. Samskipnaden har brodder og sitteunderlag til utlån om du ikke har dette selv.

Påmelding kreves. Begrenset antall plasser. Tilbudet er gratis og er kun for studenter.
Campus: Harstad
Oppmøte sted: Parken utenfor Samskipnadens kontor, Havnegata 9
Oppmøte tid: kl. 11:30
Varighet: ca 2 timer
Dato: Torsdag 18. februar
Arrangementet/kurset ledes av:  Studentrådgiver Vibeke Høydahl

Samskipnaden har risikovurdert arrangementet i tråd med gjeldende smittevernsanbefalinger. Vi har redusert antall deltagere, sørger for god avstand og arrangerer utendørs hvor risikoen for smitte er lavere.

Hjelp oss holde smitten nede ved å bli hjemme om du er syk/har symptomer, overholde avstand på arrangementet og ha god håndhygiene.