Helsestasjon for studenter

Alle som har hatt ubeskyttet seksuell omgang (samleie, munnsex, nærkontakt med kjønnsorganer) med en partner som en ikke kjenner smittestatusen til bør teste seg jevnlig for kjønnssykdommer, også kalt seksuelt overførbare infeksjoner (soi).

Dersom du eller helsepersonellet du oppsøker har grunn til å anta at du kan være smittet av en kjønnssykdom, er både testing, behandling og medisiner gratis. Dersom du har symptomer som enten svie, utflod, lukt eller utslett er det viktig at du informerer helsepersonellet om dette. 

helsenorge.no kan du lese mer om seksuelt overførbare infeksjoner (soi)

 

Testing for kjønnsykdommer

Du kan teste deg for klamydia på UiT Campus Narvik inne på et av toalettene våre. Du finner toalettet ved heisen i 2. etasje i A-blokka. Døra er merket. Du kan ta testen mandag fra kl 07.00 til onsdag klokka 14.00.

For andre kjønnsykdommer eller på andre tidspunkter kan du teste deg på helsestasjonen. De har egen tid for studenter på torsdager:

Helsestasjon for studenter
Besøksadresse: Kongens gate 49, 4. etg.
Telefon: 769 13200 / 971 95601
Åpningstider: torsdager kl. 15:30 – 17:30

Mer informasjon om helsestasjon for ungdom

 

Studenter over 25 år: 
Ta kontakt med din fastlege/fastlegekontor for bestilling av time til testing.

Dersom du eller helsepersonellet du oppsøker har grunn til å anta at du kan være smittet av en kjønnssykdom, er både testing, behandling og medisiner gratis.

Studenter som ikke har fastlege i Narvik kan ta kontakt med Alleen legesenter. Dersom de har ledig kapasitet vil de kunne hjelpe deg med bestilling av time. Det anbefales likevel at du som student bytter til fastlege her i Narvik.

 

 

Helsestasjon for studenter

Kongens gate 49
8514 Narvik
(rett ved kinoen)
Tlf: 76913200

Torsdager kl. 15.30 - 17.30