Før du flytter inn

Skal du begynne på UiT Norges Arktiske Universitet - Campus Narvik til høsten? Her er noen ofte stilte spørsmål vi får om bolig og innflytting.

Jeg har søkt studentbolig. Når får jeg svar på søknaden min?

Hovedtildelingen starter ca. 2 måneder før semesterstart, og fortsetter fortløpende gjennom året etter dette. Du vil kun bli kontaktet av oss om vi har et tilbud til deg, og ber deg være tålmodig i perioder med stor pågang. Sjekk «MinSide» på Samskipnadens nettsider jevnlig og pass på at søknaden er aktiv og oppdatert.

I Narvik er stor pågang på de få leilighetene vi har tilgjengelig, med lange ventelister som resultat. Når det kommer til hybler har vi derimot større muligheter til å ordne deg et sted å bo. Dersom du ikke har fått tildelt en leilighet du har søkt på, men fortsatt trenger et sted å bo så anbefaler vi deg å oppdattere boligsøknaden din med flere hybler som alternativ. Les mer om søkeprosessen her.

 

Jeg har fått studentbolig, hvordan betaler jeg leie og hva er inkludert i den?  

I Narvik er både strøm og internett inkludert i leien på hyblene og i leilighetene. Detaljer rundt det vil stå forklart i kontrakten din.

Leie betales den 15. hver måned på «MinSide». Når du akkurat har flyttet inn kan det ta en ukes tid før du får den første fakturaen. Dette er helt normalt. Du får ikke faktura på husleie før du har flytte inn.

Skulle det skje noe som gjør at du trenger utsettelse på leien må du kontakte oss slik at vi kan finne en løsning sammen.

 

Hva gjør jeg hvis jeg ikke kan hente nøklene innenfor åpningstidene?

Våre åpningstider er:

Mandag til fredag kl 08.00 til 15.30

Dersom du ønsker å hente bolignøkkel utenom vår åpningstid må dette avtales med oss på forhånd i vår åpningstid.
Du kan gjøre avtale med å sende e-post til narvik.bolig@samskipnaden.no eller ringe / sende sms til boligtelefonen 404 87 118. Det er viktig at du får bekreftelse fra oss på at beskjeden din er mottatt og registrert. Da vet du at alt er i orden.
Vi har ingen vaktordning når vi holder stengt for eksempel i helgene for henting av bolignøkler, derfor er det ikke mulig å hente bolignøkkel utenfor vår åpningstid uten å ha avtalt det på forhånd med oss.

 

Noe er ødelagt i studentboligen. Hvem kontakter jeg?

Samskipnaden har egne vaktmestre i studentboligene som du kan kontakte. Dette gjør du ved å gå inn på «MinSide» og trykke på henvendelser og velg feilmelding.

 

Hva må jeg ta med/kjøpe inn til min nye studentbolig?

Du må ta med egen dyne og pute og kjøkkenutstyr. Hva som er av møbler i din bolig står opplyst på søkesiden. Alle våre hybler er fullt møblert, mens leilighetene varierer mellom fult møblert og umøblert. For å spare penger og miljøet, anbefaler vi å kjøpe brukt når du skal handle inn det du trenger til boligen. I Narvik her vi tre bruktbutikker:

Bruktikken - Narvik Røde Kors ligger i Kongens gate ca 1 km fra campus

Bruktikken - Agenda ligger ligger ved kaia på Fagernes ca 2,5km fra campus.

Bruktbutikken - Frelsesarmeen ligger i Frydenlundsgate ca 1 km fra campus

Det finnes også flere facebookgrupper for å selge eller gi bort brukte ting. Blant annet Kjøpe, selge, bytte - Narvik og Kjøpe, selge, bytte - Narvik og omegn.

 

Søppel og resirkulering – hvordan flytte miljøvennlig?

Det blir fort mye søppel av flytteprosessen - papp og plast spesielt. I Narvik er det HRS som håndterer avfall. De har returpunkter rundt forbi i byen, balan annet rett nedenfor Rema 1000 Skistua, som blir nærmeste butikk til samtlige av våre studentbyer. For kasting av grovavfall eller spesialavfall må man kjøre ut til Djupvik Miljøpark Narvik.

Siste nytt

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.

Stengt

Stengte tjenester fredag 8. november

Fredag 8. november er det ansattesamling i Samskipnaden i forbindelse med vårt 50 års jubileum, og flere av våre tjenester er derfor denne dagen stengt. Se hva som påvirkes her.

Miljøuka

Miljøvennlig strøm i alle studentboligene

Bor du i våre studentboliger, har du grønn energi i stikkontakten.