Gratis jubileumskonsert til studentene

Når Samskipnaden feirer 50 år er det studentene som får den største gaven. Vi inviterer herved til gratiskonsert med ISÁK og The Modern Times i Narvik, Harstad, Alta og Tromsø

For studenten, til studenten

Samskipnadens visjon er For studenten! Så når vi feirer oss selv, og 50 år med fokus på studentvelferd, er det selvfølgelig studentene som skal få den største gaven. Vi inviterer herved til gratiskonsert med ISÁK og The Modern Times.

Konsertbillettene er helt gratis. For å sikre deg billett går du inn på samskipnaden.no/billetter og velger hvilken by du skal på konsert i.

ISÁK 

Gjennom å blande tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk. 

De gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der vokalist Ella Marie gikk av med seieren. 

ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue). 

 

The Modern Times 

Deres hybrid av kantete post-punk, breial punkrock og power pop fra garasjen høres ut som lite annet der ute i disse dager. Dette er også mye takket være sanger Magnus Vold Jensens unike og treffende fremføring. 

Med andreplata Algorhythmic Dance Music, har The Modern Times signert med Black Pop Records og ytterligere finpusset sitt musikalske uttrykk. Albumet låter som en krangel mellom Parquet Courts og forvirra Gang of Four-medlemmer, mens The Hives sniker foran dem i barkøen. For eksempel. 

The Modern Times fikk mye positiv oppmerksomhet og flotte anmeldelser for sitt debutalbum This Is The Modern Times i 2017. Hissig turnévirksomhet har etterfulgt og har etablert gjengen som et liveband å regne med, med et rykte om livlige og rølpete konserter som konverterer tvilere til fans på sekunder. Deres nyeste album Algorhythmic Dance Music kom ut 30. august i år. 

-- 

50 år med fokus på at studenten skal ha det bra!  

Samskipnadens samfunnsoppdrag er å bidra til lik rett til utdanning ved å tilby studentene et helhetlig læringsmiljø som skaper mestring, trivsel og trygghet, slik at de lettere kan gjennomføre sine studier. At studenten skal ha det bra, eller som vi kaller det, å sikre god Studentvelferd, er et stort og viktig oppdrag. Vi tilbyr i dag et bredt spekter av tjenester tilpasset studenter tilknyttet Norges arktiske universitet og Unis. Tjenester som Studentboliger, helse og rådgiving, idrett, studentbarnehage, mat og drikke, studenthus  og studentliv er våre hovedområder.  

Vi er i dag til stede for studentene i Longyearbyen, Hammerfest, Alta, Tromsø, Harstad og narvik. Til sammen jobber det over 450 ansatte i studentsamskipnaden for studenten hver dag! I 2019 har vi markert vårt 50 årsjubileum med flere arrangementer, denne jubileumskonserten er vår gave til studentene.  

 

Siste nytt

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Åpningstider i julen / Holiday Opening Hours

Julen nærmer seg og vi håper alle gleder seg til ferie! Vi tar litt fri vi også. Her kan du se Samskipadnens åpningstider i julen. / The holidays are approaching and we hope everyone is looking forward to a nice break from your studies. We are taking a little break ourselves, and below you can view our holiday opening hours.

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.