Gratis jubileumskonsert til studentene

Når Samskipnaden feirer 50 år er det studentene som får den største gaven. Vi inviterer herved til gratiskonsert med ISÁK og The Modern Times i Narvik, Harstad, Alta og Tromsø

For studenten, til studenten

Samskipnadens visjon er For studenten! Så når vi feirer oss selv, og 50 år med fokus på studentvelferd, er det selvfølgelig studentene som skal få den største gaven. Vi inviterer herved til gratiskonsert med ISÁK og The Modern Times.

ISÁK 

Gjennom å blande tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk. 

De gjorde seg for alvor bemerket på den norske musikkscenen i 2018 – først da de hyllet Mari Boine på den direktesendte Spellemannprisen og siden i Stjernekamp på NRK, der vokalist Ella Marie gikk av med seieren. 

ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen (Alan Walker, The Wombats) og trommeslager Aleksander Kostopoulos (Mari Boine, Moddi, Adjagas, Pil & Bue). 

 

The Modern Times 

Deres hybrid av kantete post-punk, breial punkrock og power pop fra garasjen høres ut som lite annet der ute i disse dager. Dette er også mye takket være sanger Magnus Vold Jensens unike og treffende fremføring. 

Med andreplata Algorhythmic Dance Music, har The Modern Times signert med Black Pop Records og ytterligere finpusset sitt musikalske uttrykk. Albumet låter som en krangel mellom Parquet Courts og forvirra Gang of Four-medlemmer, mens The Hives sniker foran dem i barkøen. For eksempel. 

The Modern Times fikk mye positiv oppmerksomhet og flotte anmeldelser for sitt debutalbum This Is The Modern Times i 2017. Hissig turnévirksomhet har etterfulgt og har etablert gjengen som et liveband å regne med, med et rykte om livlige og rølpete konserter som konverterer tvilere til fans på sekunder. Deres nyeste album Algorhythmic Dance Music kom ut 30. august i år. 

-- 

50 år med fokus på at studenten skal ha det bra!  

Samskipnadens samfunnsoppdrag er å bidra til lik rett til utdanning ved å tilby studentene et helhetlig læringsmiljø som skaper mestring, trivsel og trygghet, slik at de lettere kan gjennomføre sine studier. At studenten skal ha det bra, eller som vi kaller det, å sikre god Studentvelferd, er et stort og viktig oppdrag. Vi tilbyr i dag et bredt spekter av tjenester tilpasset studenter tilknyttet Norges arktiske universitet og Unis. Tjenester som Studentboliger, helse og rådgiving, idrett, studentbarnehage, mat og drikke, studenthus  og studentliv er våre hovedområder.  

Vi er i dag til stede for studentene i Longyearbyen, Hammerfest, Alta, Tromsø, Harstad og narvik. Til sammen jobber det over 450 ansatte i studentsamskipnaden for studenten hver dag! I 2019 har vi markert vårt 50 årsjubileum med flere arrangementer, denne jubileumskonserten er vår gave til studentene.  

-- 

Billetter slippes fredag 06.september

Konsertbillettene er gratis. For å sikre deg billett* går du inn på samskipnaden.no/billetter, velger hvilken by du ønsker konsert i, trykk Kjøp (prisen er kroner 0, du blir ikke belastet for «kjøpet») og registrer e-postadressen din som vanlig. Husk å tips en venn. 

Etter endt transaksjon mottar du en kvitteringsmail som inneholder en pdf-fil. Dette er din billett. Ta med studentbevis og din smartphone så viser du QR-koden i døra. 

* Maks en billett per student.  

Siste nytt

AnsvarsFull

Vær ansvarsFull i fadderukene

Fadderukene er i gang. Dette er en fantastisk tid til å bli kjent med medstudenter, men dessverre er det mange som føler det drikkes for mye og derfor ikke deltar. AnsvarsFull har tips til alkoholfrie aktiviteter som passer for alle - og hvis du drikker, hvordan du beholder lykkepromillen. 

Bolig

Før du flytter inn

Skal du begynne på UiT Norges Arktiske Universitet - Campus Narvik til høsten? Her er noen ofte stilte spørsmål vi får om bolig og innflytting.

Flere alkoholfrie arrangementer

AnsvarsFull har fått tre nye medarbeidere. De skal sette fokus på et inkluderende studentmiljø i Alta, Harstad og Narvik, og hjelpe studentorganisasjoner med å arrangere flere alkoholfrie arrangementer.