Vinn en hybelkonsert

Samskipnaden fyller 50 år, og gaven er det (kanskje) du som får! Vinn en hybelkonsert til din studentbolig fredag 1.november.

Vinn en hybelkonsert

 

Det eneste kriteriet for å delta i konkurransen er at du må være beboer i en av Samskipnadens studentboliger i Tromsø, Harstad, Narvik eller Alta! 

Send oss din beste begrunnelse på hvorfor akkurat din hybel, ditt bofelleskap eller ditt felleskjøkken bør få en konsert i gave! Kanskje blir det akkurat du som kan nyte en helt egen hybelkonsert fra sofaen din. Alt du trenger å gjøre, er å ta et kult bilde eller lage en artig video av din bolig eller ditt boligfellesskap, og forklare hvorfor akkurat du eller dere burde vinne. Kreativitet både vektlegges og belønnes.

Del din søknad med oss på Samskipnadens Facebookside, eller send den til kommunikasjon@samskipnaden.no innen mandag 21.oktober. Husk å merke søknaden med din studieby! Bilder og videoer vi mottar må kunne deles på sosiale medier, men vi spør alltid før vi deler.

 

Musikk og ananas

Konserten man kan vinne er med indie-pop bandet Million Pineapples, som består av fem stykker som liker ananas og musikk. Konserten vil bli holdt i din studentbolig, enten inne på hybelen, på felleskjøkkenet eller annet fellesrom som egner seg.

 

Konsert inkludert AnsvarsFull bar

Alt det praktiske rundt konserten tar Samskipnaden seg av, men det kan være lurt at alle som berøres (for eksempel de dere deler fellesarealer med) er enige om at dere ønsker å ha konserten. Hvor mange som kan bli invitert på konserten (utover de som bor der), avhenger av brannforskriftene i din studentbolig. Dette finner vi ut av når vinneren er trukket ut.

Egen bar

I tillegg til å vinne en konsert, disker vi også opp med en egen AnsvarsFull alkoholfri bar, og vi tar med egen bartender.

--

A Million Pineapples

A Million Pineapples er et indiepop-band fra Tromsø, bestående av fem unge jenter. I løpet av sine tre år som band har de spilt på både store og små scener rundt om i landet. De har gjort seg bemerket i regionen med blant annet seier under Bukta Battle og en andreplass under rock mot rus 2018. Med deres lekne rytmer og fruktige melodier skriver de om alt fra deres lærdom i mattetimen til historier om Tintin. Høsten 2018 slapp de sin første singel «Safe Zone», noe som ble etterfulgt av singelen «Moonstone». Februar 2019 slapp i tillegg bandet sitt debut EP – dette til stor begeistring bland publikum!

Deres uformelle og nære kontakt med publikum på konsertene når ut til alle i lokalet, og gir en unik konsertopplevelse. Sommeren 2019 har de vært å finne under flere store festivalen, blant annet Buktafestivalen, Trænafestivalen og Alta Live. Med andre ord er A Million Pineapples et fremadstormende ungt band man bør få med seg!

Sjekk musikkvideoen til sangen Moonstone, og les mer om A Million Pineapples på Facebook

 

Datoene for konsertene er:

1. november i Narvik

2. november i Harstad

4. november i Alta

6. november i Tromsø

 

Samskipnaden 50 år

I 2019 er det 50 år siden Studentsamskipnaden i Tromsø ble opprettet ved kongelig resolusjon, og siden da har vi hatt studenten og studentenes behov i fokus. Det skal vi fortsette med, og vi skal spisse våre tjenester enda bedre i årene som kommer.

Samskipnadens samfunnsoppdrag er å bidra til lik rett til utdanning ved å tilby studentene et helhetlig læringsmiljø som skaper mestring trivsel og trygghet slik at de lettere kan gjennomføre sine studier. - I bunn og grunn handler det om å ha omsorg for unge folk i en ny livssituasjon. Studentvelferd er et vidt begrep, og Samskipnaden tilbyr i dag et bredt spekter av tjenester tilpasset studenter tilknyttet Norges arktiske universitet og Unis. 

Når vi løfter blikket og planlegger fremtiden skal vi fortsette å ta studentvelferd på ramme alvor gjennom fortsatt å gjøre våre tjenester relevante, robuste og bærekraftige. Som en av Nord-Norges største private aktører skal vi sørge for fortsatt god studentvelferd inn i fremtiden

Siste nytt

Åpningstider

Åpningstider i sommer

Åpningstider for Samskipnadens tjenester i sommer. 

Åpningstider

Åpningstider i påsken

Vi håper alle får en god påske. Her er oversikten over våre tjenester med begrensede åpningstider i påskeferien. 

Arktisk snøhybel

Grønnere og billigere studentboliger

Samskipnaden tar det arktiske studentlivet lenger og tilbyr nå eksklusive snøhybler til studenter som ønsker å bo billigere og nærmere naturen. Vi garanterer en annerledes boligopplevelse for de aller cooleste studenter.