Stengte tjenester fredag 8. november

Fredag 8. november er det ansattesamling i Samskipnaden i forbindelse med vårt 50 års jubileum, og flere av våre tjenester er derfor denne dagen stengt. Se hva som påvirkes her.

Mat & Drikke

Kiosken holder stengt. Studentkantinen holder åpent fra 09.30 - 13.00 med noe begrenset tilbud. 

 

Vaktmestertjenester og renhold

Det vil bli gjort renhold, men vaktmestertjeneste er ikke tilgjengelig. Dersom det oppstår en krisesituasjon, ta kontakt med vaktselskapet på tlf. 466 37 245.

 

Studentrådgivinga

Studentrådgivinga holder stengt. Det er blitt sendt ut en beskjed til alle dette påvirker.

 

Servicesenteret

Servicesenteret og boligavdelingen holder stengt. Sender du oss en henvendelse på fredagen kan det derfor dessverre være at du må vente til mandag på svar.

 

Studentbarnehagene

Alle studentbarnehager holder stengt pga. planleggingsdag.

 

Idrett

Alle våre tilbud innen idrett holder åpent som normalt.

Siste nytt

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Åpningstider i julen / Holiday Opening Hours

Julen nærmer seg og vi håper alle gleder seg til ferie! Vi tar litt fri vi også. Her kan du se Samskipadnens åpningstider i julen. / The holidays are approaching and we hope everyone is looking forward to a nice break from your studies. We are taking a little break ourselves, and below you can view our holiday opening hours.

Ny styreleder

Ny styreleder i Samskipnaden

Samskipnaden har ny styreleder - tidligere nestleder Sebastian Henriksen, som tar over etter Vetle Langedahl. Ny nestleder er Marte Bye Sørnes.