Ombygging ved Studentkantina / Construction work at Studentkantina

Fra mandag 2. mars frem til utgangen av mai måned vil det være pågående ombyggingsarbeid i spise- og sitteområde til Studentkantina ved campus Narvik.

Mens ombyggingsarbeidet pågår vil glassgata ved UiT, campus Narvik være tilgjengelig som midlertidig spise- og sitteområde. Bord og stoler fra Studentkantina blir satt ut i glassgata under ombyggingsperioden. Spise- og sitteområde til Studentkantina vil holde stengt og være utilgjengelig. Studentkantina vil fortsatt servere mat og ellers åpent som normalt.

 

Studentkantina's eating and sitting area will be temporarily unavailable

From Monday 2nd of March to the end of May there will be ongoing construction work in the Student Cafeteria at campus Narvik.

While there is ongoing construction work in Studentkantina will Glassgata at UiT, campus Narvik serve as temporarily eating and sitting area. Tables and chairs from Studentkantina will be placed out for use during the ongoing construction period. The eating and sitting area of Studentkantina will be closed and unavailable during this period. Studentkantina will still serve food and be open as otherwise normal.

Siste nytt

Arktisk snøhybel

Grønnere og billigere studentboliger

Samskipnaden tar det arktiske studentlivet lenger og tilbyr nå eksklusive snøhybler til studenter som ønsker å bo billigere og nærmere naturen. Vi garanterer en annerledes boligopplevelse for de aller cooleste studenter.

Studentrådgivinga

Tips & råd: Hvordan leve i en koronatilpasset studenttilværelse

Her følger noen gode råd fra studentrådgivinga for hvordan du på best mulig vis kan leve i en Korona-tilpasset studenttilværelse.

Våre anbefalinger

Informasjon vedrørende koronaviruset / Information regarding the Coronavirus

Oppdatert 11. mars

Samskipnaden følger utviklingen av situasjonen når det gjelder utbredelse og håndtering av koronaviruset COVID-19. Her er informasjon om hvordan man kan forebygge smitte og hva man bør gjøre hvis man mistenker at man er syk med det nye viruset.