SøkMin side
Nyheter

Samskipnaden støtter tv-aksjonen

Årets TV-aksjon skal gjennom hjelpeorganisasjonen CARE gi kvinner mulighet til å tjene egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. CARE skal hjelpe kvinner i utviklingsland med å starte egne bedrifter og få en stemme i politikken, i takt med CAREs filosofi om å skape varige endringer i samfunnet.

Årets aksjon går av stabelen søndag 20. oktober og Samskipnaden er stolt bidragsyter. Vår organisasjon er svært opptatt av likeverd, og alle uansett kjønn, religion, og etnisitet skal kunne komme til oss og bli mottatt med aksept. Langedahl håper også at både ansatte i Samskipnaden og studenter melder seg frivillige som bøssebærere eller donerer til TV-aksjonen.

Styreleder Vetle Langedahl er glad for at Samskipnaden også bidrar til gode formål ute i verden, det er viktig å engasjere seg og bidra med det man kan.

Les mer om NRKs TV-aksjon

Les mer om CAREs arbeid


Oppdatert 27.10.2021

Til toppen