Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Samskipnaden støtter tv-aksjonen

Årets NRK TV-aksjon går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Norges arktiske studentsamskipnad støtter aksjonen med 1 krone per student tilknyttet UiT. Styreleder i Samskipnaden Vetle Langedahl gleder seg til søndag og oppfordrer alle som har mulighet til å melde seg som bøssebærer.

Oppdatert: 27.10.2021

Care TV aksjonen NRK

Årets TV-aksjon skal gjennom hjelpeorganisasjonen CARE gi kvinner mulighet til å tjene egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt. CARE skal hjelpe kvinner i utviklingsland med å starte egne bedrifter og få en stemme i politikken, i takt med CAREs filosofi om å skape varige endringer i samfunnet.

Årets aksjon går av stabelen søndag 20. oktober og Samskipnaden er stolt bidragsyter. Vår organisasjon er svært opptatt av likeverd, og alle uansett kjønn, religion, og etnisitet skal kunne komme til oss og bli mottatt med aksept. Langedahl håper også at både ansatte i Samskipnaden og studenter melder seg frivillige som bøssebærere eller donerer til TV-aksjonen.

Styreleder Vetle Langedahl er glad for at Samskipnaden også bidrar til gode formål ute i verden, det er viktig å engasjere seg og bidra med det man kan.

Les mer om NRKs TV-aksjon

Les mer om CAREs arbeid

Nyheter

Se alle nyheter