Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Har du svart på studentundersøkelsen?

Er det noe du ikke er helt fornøyd med i studentboligen din? Kunne mattilbudet på campus vært bedre? Er det noe vi er kjempegode på og du mener vi bør fortsette med? Da er det viktig at du svarer på årets studentundersøkelse.

Oppdatert: 27.10.2021

Studenter5 0

Studentundersøkelsen er en omfattende nasjonal undersøkelse som hjelper Norges studentsamskipnader med å forbedre våre tilbud til studentene.

Noe vi har jobbet aktivt med basert på tidligere undersøkelser er boligene våre, og vi så på fjorårets undersøkelser at dette har fungert. I tillegg til oppgraderinger av møbler og oppussing, har vi forbedret våre bolignettsider og kommunikasjonen med våre beboere, og var veldig glade når vi så at tilfredsheten hadde økt betraktelig fra undersøkelsen i 2015.

Området vi ønsker bedre resultater på i år er våre kafeer på campus, hvor vi på fjorårets undersøkelse så vi hadde mest forbedringspotensial. Studentene var fornøyd med servicen, men maten rakk ikke helt opp til nivået vi ønsker. Vi har derfor hatt stort fokus på å forbedre vårt mattilbud for å imøtekomme studentenes ønsker og behov. Resultatet av dette håper vi å se i årets undersøkelse.

Spørreundersøkelsen kan du ta her.

Vi takker på forhånd til alle som tar seg tid til å svare.

Nyheter

Se alle nyheter