Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Hybelkonsertene ble en kjempesuksess!

Når Samskipnaden har bursdag feires det med stil! Flere heldige vinnere fikk intimkonsert på hybelen sin med bandet A Million Pineapples når vi feiret vårt 50-årsjubileum.

Oppdatert: 04.08.2020

Mats Gangvik 1 42

Nå i november kunne våre beboere i Tromsø, Harstad, Narvik og Alta vinne konsert hjemme hos seg selv. Avbildet er Tromsøs vinnere Panorama Drama. Deres samhold som kollektiv er noe vi mener alle studenter som bor i våre boliger burde strebe etter, og ble derfor valgt ut i Tromsø. Panorama Drama, som holder til i Dramsvegen Panorama, har en egen Instagram konto som du kan følge hvis du er nysgjerrig på hvordan studenter i Tromsø har det.

Se også flere bilder fra konserten på vår Facebook side.

Konsertene i alle byene ble en kjempesuksess, og det ble dans, moro og alkoholfri AnsvarsFull bar, her med bartender Ingrid Rabbe Larsen, leder av AnsvarsFull.

A Million Pineapples

A Million Pineapples er et indiepop-band fra Tromsø, bestående av fem unge jenter. I løpet av sine tre år som band har de spilt på både store og små scener rundt om i landet. De har gjort seg bemerket i regionen med blant annet seier under Bukta Battle og en andreplass under rock mot rus 2018.

Sjekk musikkvideoen til sangen Moonstone, og les mer om A Million Pineapples på Facebook.

All foto er tatt av fotograf Mats Gangvik.

Nyheter

Se alle nyheter