Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula? Ikke alle internasjonale studenter reiser hjem til jul, vi søker etter familier som kan gi studenter et innblikk i norsk julefeiring.

Oppdatert: 27.10.2021

Jul

Gi deg selv og familien en ny og spennende erfaring i julegave!

Ikke alle internasjonale studenter ved UiT reiser hjem til jul. Noen feirer julen alene i Tromsø, og ønsker derfor å besøke en familie i løpet av høytiden.

Vi håper folk i Tromsø kan åpne hjerterom og husrom for en eller flere studenter i julen. Besøket blir ekstra fint på selveste julaften, men første eller andre juledag er også bra dager for et julebesøk.

Samskipnadens studentrådgivingstjeneste søker derfor etter familier som vil være med på å gi internasjonale studenter en god opplevelse i Tromsø og omegn. Dette er en unik mulighet til å by på et lite innblikk i norske tradisjoner og kultur.

Hjelp oss å bryte en lang og kjedelig juleferie på studenthybelen, og få samtidig en annerledes og hyggelig erfaring selv. Vi kan love svært trivelig selskap.

Kontakt studentrådgivingen for mer informasjon. Frist for påmelding er mandag 16.desember på epost: line.vraberg@samskipnaden.no

Nyheter

Se alle nyheter