Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Her er det ledige studentboliger – hybler og familieleiligheter

Det nærmer seg semesterstart, og studentboligene begynner å fylles opp. Om du har søkt bolig og ikke blitt tildelt en enda, anbefaler vi å utvide søkelisten til å inkludere disse boligområdene. Da har du større sjanse til å få bolig dette semesteret.

Oppdatert: 10.08.2020

Bolyst Samskipnaden

Av hybler er det kortest kø på boligområdene Ørndalen, Åsgårdvegen, Mortensnes, Storelva og Stakkevollan. I disse boligområdene er det vanligvis reservert boliger for internasjonale studenter, men pga. at få internasjonale studenter har mulighet til å flytte til Norge dette semesteret, er det åpnet for flere søkere.

Søk bolig her

Breivika har et sosialt bomiljø med felles kjøkken og felles sofakrok, og er en kort spasertur fra campus og Kraft Sportssenter. Det er skiløype rett bak boligene, og gode bussforbindelser til både sentrum og handelsparken på Langnes.

Åsgårdvegen har også et sosialt bomiljø med felles kjøkken og felles sofakrok. Her møtes mange ulike kulturer, da Åsgård vanligvis har flest internasjonale studenter av alle våre boligområder.

Ørndalen er et boligområde som passer utmerket for familier. Det er nærhet til både barnehager og skoler, og rett bak boligene ligger flotte turområder og skiløyper. Her er det gode bussforbindelser til campus, og gode parkeringsmuligheter for deg med egen bil.

Mortensnes er et rolig område som tilbyr leiligheter og hybler med parkeringsplass. Her er det et felles leserom, som gir deg muligheten til å lese nær der du bor. Beliggenheten er sentral i forhold til campus, og bussforbindelsene er gode. Matbutikk finnes like over gaten, og det er gangavstand til Tromsøs største kjøpesenter, Jekta Handelssted.

Storelva studentboliger ligger på Kvaløysletta i et område med flott og variert natur som innbyr til utstrakt friluftsaktivitet både sommer og vinter. Her er lett adgang til turterreng og lysløype. Boligene består av småhus i to etasjer pluss sokkel.

Dersom du får tilbud om bolig på et sted som ikke var ditt førstevalg, anbefaler vi at du aksepterer leiekontrakten - så kan du senere søke om boligbytte. Da vil du stå fremst i køen for å få første ønsket oppfylt så snart det blir ledig.

Student med barn?

Vi har ledige 3-roms leiligheter hvor vi prioriterer studenter med barn. Det er viktig for oss at alle studenter skal kunne få så mye som mulig ut av studietiden, uansett livssituasjon. Vi har derfor ikke bare boliger for familier, men også barnehager som tilrettelegger for studietiden.

Les om våre barnehager

Nyheter

Se alle nyheter