Fordelsprogram
Boligportal
Min side

Vi har ledige studentboliger i dag!

Studiestart er i gang, og studentboligene begynner å fylles opp. Vi har mange ulike områder og type boliger. Om du har søkt bolig og ikke blitt tildelt en enda, anbefaler vi å utvide søkelisten til å inkludere flere boligområder. Da har du større sjanse til å få bolig dette semesteret. Vi har for tiden ledige boliger i Alta, Narvik og Tromsø.

Oppdatert: 24.08.2020

Søk bolig!

Søk bolig hos Samskipnaden gjennom vår boligportal

Boligportal

Visste du at som beboer hos Samskipnaden har du førsteprioritet til å få velge bolig? Dersom du får tilbud om bolig på et sted som ikke var ditt førstevalg, anbefaler vi at du aksepterer leiekontrakten - så kan du senere søke om boligbytte. Da vil du stå fremst i køen for å få første ønsket oppfylt så snart det blir ledig.

Kort om områdene som er ledig

Alta

I Alta er det ledig hybler på Komsa og ledige 3-roms leiligheter i Patoskogen.

Patoskogen studentboliger ligger i familievennlige og naturskjønne omgivelser på Kronstad ca. 6 kilometer fra Universitetet og sentrum av Alta. Området har kort vei til barnehage, barneskole, fotballbane, lekeplass og skiløyper for å nevne noe. Leilighetene er på 60 kvadratmeter og består av stue med åpen kjøkkenløsning, to soverom, gang og boder.

Komsa studentboliger ligger sentralt til i Alta, kun 1,5 kilometer fra Universitetet og sentrum. Boligene ligger også i nærhet til andre naturskjønne friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer som vinter. Hyblene er på 12 kvadratmeter og er møblert med seng (90cm), skrivebord, stol, bokhylle, salongbord og lenestol. Sosialt bomiljø.

Narvik

Det er ledige hybler på to av boligområdene i Narvik.

Alpinveien studentboliger er, som navnet tilsier, rett ved alpinanlegget i Narvikfjellet. Boligene ligger kun 400 meter fra universitetet, Kraft Narvik og er under en kilometer fra sentrum. Alle boligene er renoverte og møblerte med seng (90 cm), skrivebord, arbeidsstol, salongbord, lenestol, garderobeskap, speil og gardiner. Sosialt bomiljø.

Skistua studentboliger ligger et steinkast fra alpinsenteret, og bare 400 meter fra universitetet. Hyblene i Skistua studentboliger er ekstra populære fordi de er litt større enn våre øvrige hybler. Dette boliganlegget vant Narvik kommunes byggeskikkpris da det ble bygd. Sosialt bomiljø.

Tromsø

I Tromsø er det ledige boliger i flere ulike områder.

Åsgårdvegen har et sosialt bomiljø med felles kjøkken og felles sofakrok. Her møtes mange ulike kulturer, da Åsgård vanligvis har flest internasjonale studenter av alle våre boligområder.

Ørndalen er et boligområde som passer utmerket for familier. Det er nærhet til både barnehager og skoler, og rett bak boligene ligger flotte turområder og skiløyper. Her er det gode bussforbindelser til campus, og gode parkeringsmuligheter for deg med egen bil.

Storelva studentboliger ligger på Kvaløysletta i et område med flott og variert natur som innbyr til utstrakt friluftsaktivitet både sommer og vinter. Her er lett adgang til turterreng og lysløype. Boligene består av småhus i to etasjer pluss sokkel.

Prestvannet studentboliger ligger midt på Tromsøya i naturnære omgivelser, 1,5 km fra sentrum og 4 km fra universitetet. Nærmeste matbutikk og treningslokale på Elverhøy er 5 minutters gange unna. Beboerne har tilgang til fellesvaskeri og badstu og det er parkeringsplass foran blokkene.

Nyheter

Se alle nyheter