Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Munnbind og besøksregistrering

For å bidra i den nasjonale dugnaden innfører vi bruk av munnbind for alle ansatte med kundekontakt. I tillegg ber vi alle som besøker oss om å registrere seg.

Oppdatert: 28.10.2021

Ansatte i Samskipnaden med munnbind

Vi innfører munnbind og besøksregistrering

For å bidra i den nasjonale dugnaden innfører Samskipnaden bruk av munnbind for alle servicemedarbeidere og ansatte med kundekontakt. I tillegg ber vi alle som besøker oss om å registrere seg.

Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor, og på grunn av den økende smitten har vi besluttet å innføre pliktig bruk av munnbind for våre ansatte med kundekontakt fra og med onsdag 04.november. Tiltaket gjelder for både vaktmestre, renholdere, servicemedarbeidere og kokker. Der vi har plexiglass mellom ansatte og kunde har vi vurdert det slik at dette er tilstrekkelig smittevern, men vi har likevel lagt til rette for bruk av munnbind også her.

Registrering av besøkende

I løpet av uke 45 vil vi innføre registrering av alle gjester i våre kantiner og kaffebarer. Dette gjøres via en QR-kode som fører deg som besøkende direkte inn til et digitalt skjema. Hver besøkende fyller inn navn e-post og telefonnummer.

Det samme systemet innføres for besøkende på campuskontor, driftskontor, studentrådgivinga, administrasjonen og i alle barnehager. Tiltaket innføres for å bidra til effektiv og trygg smittesporing dersom noen skulle få påvist covid-19 på ett av våre steder. Dataen som sendes inn via dette skjemaet anonymiseres, det lagres i to uker før det slettes automatisk og det er kun kommune eller FHI som kan hente ut fullstendige besøkslogger.

Vi setter stor pris på alle studentene som er kjempeflinke til å følge smittevernråd fra myndighetene og bidrar til å hindre videre smitte, fortsett med det. Alt blir bra

Nyheter

Se alle nyheter