Serveringssteder
BoligportalSøk bolig!
Min side

Walk & Talk

Studentrådgivinga tilbyr nå samtaler ute i det fri!

Oppdatert: 08.01.2021

Samtaler ute i det fri

Walk & Talk

Lei av digitale møter og skjermer? Nå tilbyr vi fysiske rådgivingstimer ute i det fri.

Walk & talk er et nytt samtaletilbud fra studentrådgivinga. Hvis du er lei av skjerm og digitale møter, og heller vil møtes fysisk - er dette noe for deg! Vi treffes ute og snakker sammen mens vi går tur i nærmiljøet. Hvor vi går kan vi avtale på forhånd, og temaet vi skal snakke om er det du som bestemmer. Med oss kan du snakke om alt, ingen tema er for store eller for små. Tilbudet er gratis for alle studenter, og vi har både taushet- og raushetsplikt.

Vi tilbyr Walk & Talk på lik linje med andre samtaletilbudene våre, og vil du heller ha videosamtale, kan du fortsatt få det.

Hvorfor samtaler ute i det fri?

I tilegg til at naturen i seg selv har en terapeutisk effekt, kan det å gå side om side være en god ice breaker. For mange er det lettere å prate om seg selv i mer uformelle omgivelser hvor man ikke sitter ansikt til ansikt. Bevegelse stimulerer til kreativitet, som igjen kan føre til at vi ser ting i et nytt lys og oppdager nye løsninger. Som en bonus frigjøres «lykkehormoner» når man beveger seg ute i det fri. Alt dette kan bidra til at uro i kroppen letter og at du sover bedre – blant annet.

Det kan være enklere å sette ord på følelser mens du beveger deg utendørs, og tankene blir ofte klarere. Noen synes walk and talk er litt mindre formelt og skummelt enn å møte til samtale på et kontor, og en prat mens du går kan være akkurat det du trenger i en ellers stillesittende studiehverdag.

Hvor tilbyr vi Walk & Talk?

Walk and talk er foreløpig tilgjengelig i Harstad og Narvik.

Vi gleder oss til å gå tur med deg

<figure>Walk and Talk<figcaption>Samtaler ute i det fri</figcaption></figure>

Er det glatt så har vi isbrodder du kan låne :)

Bestill time

Book en gåtime med en av våre rådgivere

Online Booking

Nyheter

Se alle nyheter