Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Smitteutbrudd i Tromsø

Det er dessverre registrert flere smittetilfeller blant studenter i det pågående smitteutbruddet i Tromsø. Kommunen ber alle gjøre sitt for å hjelpe til med å slå ned utbruddet.

Oppdatert: 04.06.2021

Covid jente korona samsipnaden student

Test deg

Tromsø kommune oppfordrer til å ha lav terskel for å teste seg. Dersom du opplever symptomer, ber de deg benytte hurtigtesting ved drop-in testsenteret i sentrum. Det bes også om forståelse for at det kan være kø, men at dette må være et hinder for teste seg. Finn mer informasjon om testing her.

Samskipnaden er i tett dialog med både kommuneoverlege og kommunens koronateam, som jobber på spreng med å spore smitte og varsle nærkontakter. Kommunen informerer om at sporingsarbeidet tar tid, og ber om tålmodighet. Har du blitt oppgitt som nærkontakt, vil du få en telefon fra kommunens smittesporings-team så snart det lar seg gjøre.

Hvor kan jeg teste meg?

Finn informasjon her

Samskipnadens aktiviteter

Samskipnaden har besluttet å avlyse samtlige fysiske aktiviteter og kurs for inntil smittesituasjonen er avklart.

Trenger du noen å snakke med? Studentrådgivinga er tilgjengelig digitalt!

Samskipnaden tilbyr gratis rådgivning. Våre studentrådgivere har taushetsplikt, vi har ingen ventetid og med oss kan du snakke om alt. Timebestilling kan gjøres på telefon 77 64 90 50, eller på samskipnaden.no/helse


Studenttelefonen - et gratistilbud på telefon og chat! Åpent alle dager fra kl. 17.00–07.00 (også helger og høytider).

Vis hensyn, hold avstand og ta vare på hverandre.

Bolig

Søk bolig i dag

Skal du studere eller kjenner noen som skal studere til høsten? Da lønner det seg å søke studentbolig allerede nå! De som søker tidlig har mye større sannsynlighet for å få bolig, og kanskje i tillegg få oppfylt førstevalget sitt.

Tromsø,Alta,Harstad,Narvik,Hammerfest,Svalbard

Helse

Kommunenes lokale koronainformasjon

Finn lokal koronainformasjon fra din kommune.

Tromsø,Alta,Harstad,Narvik,Hammerfest,Svalbard

Nyheter

Se alle nyheter