Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Sommerjobb med mening - vi skal gi nye studenter den BESTE studiestarten!

Det å begynne å studere kan oppleves skummelt, og ikke minst om det er i ny by. Det er nok mange som kjenner på at det hadde vært fint å ha noen «å holde i hånda», og å ha noen å stille alle «de dumme spørsmålene» til. Vi i Samskipnaden har et nytt pilotprosjekt som skal sørge for akkurat dette!

Oppdatert: 28.10.2021

Student Ansatt Lue Samskipnaden

Velkommen til Harstad!

Vi skal nå ansette studentlivloser ved campus Harstad som skal fungere som en velkomstkomite og «lose» nye studenter inn i studentmiljøet. Studentlivlosene skal ringe opp nye studenter, ønske velkommen til campus Harstad og svare på praktiske spørsmål rundt det å være student. Spørsmålene kan være om alt fra studiet de har kommet inn på, student web, canvas, boligsituasjon og Oppstarten - fadderordningen i Harstad.

Ny i byen? Ingen problem - vi henter deg!

Studentlivlosene skal i tillegg kartlegge når de tilflyttende studentene ankommer byen, slik at de som ønsker det, kan bli møtt på flyplass, buss- eller båtterminal. De nye studentene kjøres deretter hjem til sin leilighet/hybel, får en goodiebag fra Samskipnaden og føler seg forhåpentligvis litt ekstra velkommen til Harstad.

Velkommen Sarah Samskipnad Student Klem

Bolig

Lei bolig i Harstad

Boliger for en hver smak

Harstad

Nyheter

Se alle nyheter