Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Når får jeg studentbolig?

Har du spørsmål om søknaden og venteliste? Her finner du kanskje noen nyttige svar.

Oppdatert: 28.10.2021

Bolyst Samskipnaden Foto Ørjan Marakatt Bertelsen 596 0

Hvor står jeg på venteliste?
Dette er naturlig nok et spørsmål som går igjen hos mange. Er det en stund siden du søkte studentbolig, så lurer du kanskje på hvorfor du ikke har fått noe tilbud enda, eller hvor på ventelisten du står. Det er dessverre vanskelig for oss å si noe om hvilken plass du har på listen, eller hvor lang tid det vil ta før vi kan tilby deg en bolig. Vi sender ut tilbud om studentbolig fortløpende, de som har vært tidlig ute med å søke eller er under 23 blir prioritert.

Hva må jeg gjøre når jeg står på venteliste?
Når du står på venteliste for å få studentbolig, er det viktig at du passer på at datoen for ønsket innflytting på søknaden er fremover i tid og at du fortsetter å holde søknaden aktiv. Dersom du ikke fornyer vil søknaden din bli kansellert. Du vil få mail og/eller beskjed i appen når det er på tide å fornye søknaden og du kan når som helst endre søknaden din på Boligportalen.

Hva gjør jeg om jeg ikke får tilbud om bolig til semesterstart?
Dersom du ikke får tilbud fra oss før semesterstart, anbefaler vi å fortsette og stå på venteliste. Vi får ofte mange ledige boliger utover høsten, og sjansen for at vi har noe å tilby deg etter hvert er stor. Mens du venter kan det være lurt å lete etter andre muligheter på det private markedet.

Jeg har fått tilbud om bolig men det var ikke førstevalget, skal jeg takke nei?
Vi kan dessverre ikke gi alle søkere sitt førstevalg. Hvis du takker nei til tilbudet du får, så utgår din søknad og du må søke på nytt igjen dersom du fortsatt ønsker studentbolig hos oss. Dersom du ikke ønsker å bo der du har fått tildelt bolig anbefaler vi likevel at du takker ja, for så å søke om bytte senere i høst.

Bolig

Last ned boligappen

Appen samler alt du trenger som beboer hos oss og gir deg boligportalen i lomma

Tromsø,Alta,Harstad,Narvik,Hammerfest,Svalbard

Bolig

Ofte stilte boligspørsmål

Spørsmål vi får ofte om det å bo i studentbolig

Tromsø,Alta,Harstad,Narvik,Hammerfest,Svalbard

Nyheter

Se alle nyheter