Serveringssteder
Søk bolig
Min side

Har din forening lyst å vinne et gavekort på kr 3000?

UiT har et bredt spekter av studentforeninger og nå trenger vi din hjelp til å vise frem mangfoldet som finns på campus.

Oppdatert: 14.08.2022

David Jensen jensenmedia web 03929

Foto: David Jensen, UiT

En stor del av studenttilværelsen er det sosiale, og foreninger er en perfekt mulighet til å bli kjent med andre studenter. Det finnes et hav av studentforeninger, derfor ønsker vi å fremme foreningslivet og gi studenter et innblikk i hva de ulike foreningene driver med.

For at vi skal klare dette, er vi avhengig av at din studentforening kan hjelpe oss. Vi trenger en video som viser hva din forening driver med – dere skal ikke fortelle, men vise hva forening gjør.

Arrangere foreningen din spillekvelder? Da kan dere lage en videosnutt som fanger den gode stemningen rundt bordet, mens dere spiller. Eller har dere allerede et opptak fra en turnering, fjelltur eller samling som viser det gode fellesskapet? Send det inn – her er det kun kreativitet som setter grenser.

Det eneste kravet til videoen er at den skal være i stående format, og alle som er med må godkjenne at den kan brukes av Samskipnaden til markedsføring i sosiale medier.

Alle som sender inn bidrag er med i trekning av et gavekort på kr. 3000.

Video sendes inn til studentliv@samskipnaden.no .

Frist for innsending er 20. Mai.

Studentliv

Søk foreningsfondet

Skulle dere hatt nytt utstyr, eller kanskje dere har lyst å arrangere pizzakveld for å rekruttere nye medlemmer til studentforeningen?

Tromsø,Alta,Narvik,Hammerfest

Nyheter

Se alle nyheter