SøkMin side
Nyheter

Utforsk campus Tromsø og vinn et års medlemskap på Kraft!

Utforsk, skann og vinn

Er du klar for å bli kjent med campus Tromsø? Vi har laget en konkurranse (skattejakt) som sender deg til 8 ulike poster plassert rundt om på campus. Dette er en gøyal måte å bli kjent med utvalget av Samskipnadens tjenester som vi tilbyr studenter.

Skattejakten er åpen fra kl. 09.00 tirsdag 22. august til kl. 15.00 fredag 22. september.

Slik fungerer det:

  1. Utforsk: Besøk de ulike postene! Postene er plassert på ulike steder i våre kantiner, kaffebarer, eller på Kraft sportssenter og/eller vår Studentrådgivningstjenester. Vi har laget et skattekart som viser hvor de ulike postene er plassert nederst på denne siden🗺️
  2. Skann kode: På hver post finner du en unik QR-kode hvor du registrerer ditt Feide-brukernavn (abc123). Du må ha registrert deg på alle 8 postene for å være med i trekningen. Du trenger bare registrere deg én gang per post.
  3. Vinn fantastiske premier: Vi deler ut premier til en samlet verdi av kr 5 000🏆 Hovedpremien er et års medlemskap på Kraft Sportssenter, men vi skal også dele ut gavekort og merch fra Samskipnaden.

Hvem kan delta?

Det er lett som en plett!💃🏽 Det eneste vi krever er at du er student tilhørende UiT på Campus Tromsø🧑‍🎓

Slik blir du med

Start med hvilken som helst post, i hvilken som helst rekkefølge. Når du har registrert deg på alle postene i kartet er du automatisk med i trekningen✅

Mange flotte premier

Mandag 25. september trekker vi 10 heldige vinnere som kan vinne et års medlemskap på Kraft Sportssenter, men og mange trøstepremier til de som ikke er så heldig at de vinner den store potten❤️ Blant trøstepremiene finner man gavekort i våre kantiner, ryggsekker, termosflasker, turutstyr og masse mer!

Ta med en venn og bli med på jakten😃

Samskipnadens skattekart 🏴‍☠️📍

Registrer deg på følgende åtte poster som er plassert rundt om på campus Tromsø.

Klikk på de ulike postene for lokasjon i MazeMap:

Skattekart over campus Tromsø

Klikk her for å se en større versjon av kartet.


Oppdatert 22.08.2023

Til toppen