SøkMin side
Studentboliger

tromsø

elverhøy

2-roms leilighet umøblert

BusstoppMatbutikkSentrumStudenttreningNatur- og fritidsområder


Leie

8050 - 8750 kr pr/mnd


Fasiliteter

Bod
Parkering
Vaskeri

8050 - 8750 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Elverhøy studentboliger ligger naturnært og sentralt på Tromsøya 5 km fra universitetet og 1 km fra Tromsø sentrum. Studentboligene består av en blokk i 3 etasjer. Her finnes hybler, 2-roms leiligheter og én 3-roms leilighet, i tillegg til et eget treningsstudio i tilknytning til boligene. Boder og fellesvaskeri finnes i kjelleretasjen. Ved innflytting kan man søke om bod gjennom boligportalen.

Boligbeskrivelse

Leilighetene består av stue, kjøkken, soverom og bad. Disse passer for par eller enslige.

Nærmiljø

Elverhøy studentboliger er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Boligene ligger rett ved store skogsområder som er populære utfartsmål året rundt. Her er det lett adgang til turterreng og lysløype som innbyr til utstrakt friluftsaktiviteter sommer og vinter. Prestvannet og parkområdet rundt er et flott turområde hele året. Deler av lysløypa går inntil vannet og veien rundt egner seg godt til jogging og er et flott utgangspunkt for stier videre rundt på øya. Treningsstudioet i tilknytning til studentboligene består av enkle styrke- og kondisjonsapparater, og er tilgjengelig for de som er medlem av Kraft studentidrettssenter. Det ligger en matbutikk rett over veien for studentboligene.

Gå eller sykle til campus

Fra Elverhøy studentboliger er det fine forhold for å sykle eller gå, eller gå på ski for den saks skyld, til universitetet. Lysløypa dekker hele Tromsøya på langs, og du kommer deg enkelt inn på en sti som fører deg helt frem til campus. Det tar 15-20 minutter å sykle til campus. Det tar deg 15 minutter å gå til Tromsø sentrum.

Bussforbindelser

Det er gode bussforbindelser til Tromsø sentrum og til Universitetet. Det er busstopp i nærhet fra boligene.Det går busser mot sentrum, mot handelssenteret Jekta og også direktebusser til Universitetet.

Parkering

Beboere må inngå avtale direkte med Tromsø parkering for å kunne parkere ved våre studentboliger. Les mer om hvordan opprette avtale på Samskipnaden.no/Ofte Stilte spørsmål / om parkering. Gjester må betale med parkeringsappen til Easypark.

8050 - 8750 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.