SøkMin side

tromsø

prestvannet

2-roms leilighet umøblert

BusstoppMatbutikkStudenttreningNatur- og fritidsområderStudentbarnehage

Her kan du lese mer om våre umøblerte 2-romsleiligheter ved Prestvannet studentboliger.

Nøkkelinformasjon

 • Passer for
  Enslig, par, familier
 • Leie

  7550-9900 kr pr/mnd

 • Størrelse

  28-52 m2

 • Depositum

  0 kr


Fasiliteter

 • Antall rom

  2

 • Bad

  Eget

 • Kjøkken

  Eget

 • Tilrettelagt

  Nei

Inkludert i husleien

 • Internett
 • Strøm

Her får du tilgang til

Bod
Parkering
Vaskeri
Mulighet for elbillading

7550 - 9900 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Prestvannet studentboliger ligger midt på Tromsøya i naturnære omgivelser, 1,5 km fra sentrum og 4 km fra universitetet. Boligområdet består av fem sammenhengende blokker og seks frittstående trehus i to etasjer. Prestvannet studentbarnehage ligger rett ved. Her finnes hybler, 2-roms og 3-roms familieleiligheter, samt leiligheter tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne. Beboerne har tilgang til fellesvaskeri og badstu. Vaskeriet er lokalisert i første etasje på Olastien 8, separat inngang. Våren/sommeren 2022 renoveres blokkene på området. Det vil kunne bli noe byggestøy.

Boligbeskrivelse

Leilighetene består av en liten stue med kjøkkenkrok, soverom og eget bad. Leilighetene er ikke utstyrt med møbler, hvitevarer eller gardiner. For å vite størrelse på kjøleskap/hvitevarer, ta direkte kontakt med Servicesenteret for mål. Hver boenhet har mulighet for egen bod, samt tilgang til felles sportsbod. Vaskeriet er lokalisert i første etasje på Olastien 8, separat inngang.

Nærmiljø

Prestvannet studentboliger er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Boligene ligger rett ved store skogsområder som er populære utfartsmål året rundt, og det er lett adgang til turterreng og lysløype. Prestvannet og parkområdet rundt er et flott turområde og egner seg godt til jogging. Det er også et flott utgangspunkt for stier videre rundt på øya. Nærmeste matbutikk og treningslokale på Elverhøy er 5 minutters gange unna. Treningslokalet har enkle styrke- og kondisjonsapparater og ligger i tilknytning til studentboligene på Elverhøy. Senteret er tilgjengelig for studenter som er medlem på Kraft studentidrettssenter.

Bussforbindelser

Det er gode bussforbindelser til Tromsø sentrum. I byen og ved Giæverbukta kan man bytte buss for å komme direkte til universitetet.

Parkering

Beboere med bil parkerer på anvist plass. Se skilt på området for betalingsløsning. Det er parkeringsplass med ladestasjon for elbil, foran blokkene. Ta kontakt med oss på tromso.bolig@samskipnaden.no for info om dette.

7550 - 9900 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Mer fra bolig

Se alt fra aktuelt