Serveringssteder
Boligportal (gammel)Søk bolig (BETA)
Min side

tromsø

prestvannet

2-roms leilighet umøblert

BusstoppMatbutikkStudenttreningNatur- og fritidsområderStudentbarnehage


Leie

6600 - 8600 kr pr/mnd

Depositum

10000 kr


Fasiliteter

Bod
Parkering
Vaskeri
Mulighet for elbillading

6600 - 8600 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Adresse

Olastien 5, 9012 Tromsø

 Olastien 5,  9012  Tromsø

Boligbeskrivelse

Leilighetene består av en liten stue med kjøkkenkrok, soverom og eget bad. Leilighetene er ikke utstyrt med møbler, hvitevarer eller gardiner. For å vite størrelse på kjøleskap/hvitevarer, ta direkte kontakt med Servicesenteret for mål. Hver boenhet har mulighet for egen bod, samt tilgang til felles sportsbod. Vaskeriet er lokalisert i første etasje på Olastien 8, separat inngang.

Nærmiljø

Prestvannet studentboliger er et utmerket utgangspunkt for friluftsliv. Boligene ligger rett ved store skogsområder som er populære utfartsmål året rundt, og det er lett adgang til turterreng og lysløype. Prestvannet og parkområdet rundt er et flott turområde og egner seg godt til jogging. Det er også et flott utgangspunkt for stier videre rundt på øya. Nærmeste matbutikk og treningslokale på Elverhøy er 5 minutters gange unna. Treningslokalet har enkle styrke- og kondisjonsapparater og ligger i tilknytning til studentboligene på Elverhøy. Senteret er tilgjengelig for studenter som er medlem på Kraft studentidrettssenter.

Bussforbindelser

Det er gode bussforbindelser til Tromsø sentrum. I byen og ved Giæverbukta kan man bytte buss for å komme direkte til universitetet.

Parkering

Beboere med bil parkerer på anvist plass med gyldig parkeringskort. Det er parkeringsplass med ladestasjon for elbil, foran blokkene. Ta kontakt med oss på tromso.bolig@samskipnaden.no for info om dette.

6600 - 8600 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.