SøkMin side
Studentboliger

narvik

alpinveien studentboliger

Hybel med delt bad

MatbutikkCampusSentrumStudenttreningNatur- og fritidsområder


Leie

3950 - 3950 kr pr/mnd


Fasiliteter

Bod
Parkering
Vaskeri

3950 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.

Beliggenhet

Alpinveien studentboliger er, som navnet tilsier, rett ved alpinanlegget i Narvikfjellet. Er du glad i å stå på slalåm er dette definitivt stedet for deg. Du trenger bare krysse gata så er du i et av Norges flotteste alpinanlegg. Boligene ligger kun 400 meter fra universitetet, Kraft Narvik og er under en kilometer fra sentrum. Det ligger en matbutikk like ved boligene.

Boligbeskrivelse

Alpinveien studentboliger består av 64 hybler på 12 kvadratmeter. To personer deler bad, og åtte deler kjøkken. Alle boligene er renoverte og møblerte med seng (90 cm), skrivebord, arbeidsstol, salongbord, lenestol, garderobeskap, speil og gardiner. Du må selv ha med kjøkkenutstyr og sengetøy. Hyblene har egen bod. Det er i tillegg fellesbod, eget vaskeri og parkering tilgjengelig. Det er internett på boligene.

Nærmiljø

Alpinveien studentboliger ligger i Skistua ved Fagernesfjellet. Dette er en ideell base for friluftsliv både sommer å vinter. Om sommeren kan du ta fjellheisen opp til Fjellheisrestauranten, og gå videre til Linken om du ønsker det. Her kan vakker utsikt over by, fjell og fjord nytes. Går du ned en bakke er du midt i sentrum av Narvik hvor du finner blant annet to kjøpesenter, kino, bowling, kafeer og restauranter.

Gå eller sykle til campus

Det tar rundt 5 minutter å gå til universitetet.

Bussforbindelser

Våre boliger ligger sentralt i Narvik og behovet for buss er ikke stort. Bussterminalen hvor blant annet lokalbuss og flybuss har stopp ligger ved Amfi senteret i Bolagsgata. Der tar ca. 15 minutter å gå til bussterminalen.

3950 kr/mnd

Du kan søke på flere boliger samtidig. Vi anbefaler minst 3.