SøkMin side
Studentforeninger
ESN Logo

Tromsø

ESN Tromsø

ESN Tromsø ved UiT - Norges Arktiske Universitet er en del av det internasjonale ESN-nettverket og jobber for å støtte og fremme trivsel og integrering for internasjonale studenter ved universitetet.

Interesseforening

Kontaktinformasjon:

Erasmus Student Network (ESN) Tromsø ved UiT - Norges Arktiske Universitet er en frivillig studentorganisasjon som er en del av det større ESN-nettverket. ESN er en av de største studentorganisasjonene i Europa og fokuserer på å fremme integrering, kulturell utveksling og trivsel for internasjonale studenter. I Tromsø er ESN dedikert til å støtte de internasjonale studentene som kommer til UiT, og tilbyr et bredt spekter av tjenester og aktiviteter for å gjøre deres opphold så hyggelig og givende som mulig.

Et av hovedmålene til ESN Tromsø er å skape et inkluderende og støttende miljø for internasjonale studenter. Dette oppnås gjennom organisering av ulike arrangementer og aktiviteter som bringer sammen både internasjonale og lokale studenter. Disse inkluderer sosiale sammenkomster, kulturelle arrangementer, utflukter, idrettsaktiviteter og workshops. Gjennom disse aktivitetene får studentene mulighet til å lære om norsk kultur, møte nye mennesker og bygge vennskap på tvers av nasjonaliteter.

I tillegg til å tilby sosiale og kulturelle aktiviteter, fungerer ESN Tromsø også som en ressurs for internasjonale studenter ved å gi praktisk støtte og veiledning. Gjennom sitt arbeid spiller ESN Tromsø en viktig rolle i å fremme internasjonalisering ved UiT - Norges Arktiske Universitet og bidrar til å skape et mangfoldig og inkluderende læringsmiljø.

Flere studentforeninger

Se alle