SøkMin side
Studentforeninger
Logo Skjold NSS

Narvik

Narvik studentersamfunn

Hey! Vil du bli en del av et kult studentfellesskap i Narvik? Narvik Studentersamfunn (NSS) er stedet for deg!

MusikkFilm og litteraturSpillMedia

Kontaktinformasjon:

Siden 1955 har vi jobbet for å gi studenter ved UiT Norges arktiske universitet i Narvik det råeste studentlivet gjennom masse forskjellige klubber og aktiviteter. Fra spillkvelder til studentradio, og til og med vårt eget studentbryggeri – vi har noe for enhver smak.

Liker du å arrangere eller delta på fester? Sjekk ut vår Arrangementskomité. De sørger for de legendariske temafestene, inkludert den årlige Halloweenfesten. Uten dem, ingen fester på skolen!

Er du en radiotalent, eller har du lyst til å prøve deg bak mikrofonen? Bli med i Narvik Studentradio, Nord-Norges første radiostasjon i stereo. Her kan du være med på å lage programmer som dekker alt mellom himmel og jord, og du får til og med muligheten til å jobbe med podcast og videoproduksjon.

Hos oss får du ikke bare sjansen til å dykke ned i hobbyene dine, men også til å møte nye folk, utvikle nye ferdigheter, og ikke minst – gjøre studenttiden uforglemmelig. Hver klubb er en del av det større NSS-fellesskapet, drevet av frivillighet og lidenskap for studentlivet.

NSS er ikke bare om moro og spill; det handler om å skape et sunt og aktivt studentmiljø der alle føler seg inkludert. Og det beste? Alle semesterregistrerte studenter ved UiT i Narvik kan bli medlemmer. Så, hva venter du på? Dykk inn i NSS-verdenen og finn din plass i vårt fellesskap.

For mer info, sjekk ut vår hjemmeside og bli en del av moroa!

Flere studentforeninger

Se alle