SøkMin side
Studentforeninger
Sci Fy Foreningen Artic Sector Logo

Tromsø

Science Fiction & Fantasy Foreningen Arctic Sector

Sci-fy foreningen er en studentorganisasjon på UiT. Foreningen er åpen for alle science fiction & fantasy interesserte studenter og ansatte på universitetet. Våre aktiviteter er filmvisninger, kino utflukter og brettspillkvelder

Film og litteratur

Science Fiction & Fantasy Foreningen Arctic Sector eller sci-fy til hverdagsbruk, ønsker å gi et tilbud om science fiction og fantasy til studenter, ansatte og andre science fiction og fantasy-interesserte i Tromsø, men hovedvekten skal være studenter ved Uit.

Arctic Sector har som mål å arrangere filmvisninger og andre sosiale arrangementer blant annet fester, eller fellestur på kino når det kommer filmer med science fiction eller fantasy innhold, samt relaterte populærvitenskapelige forelesninger. Arctic Sector har hovedvekt på filmer og tv-serier, men inkluderer alle medietyper når innholdet er relevant for genrene - for eksempel litteratur og spill.

Arctic Sector videre tilbyr utlån av science fiction & fantasy filmer, tv-serier og andre medier til våre medlemmer og vi viser disse på våre private visninger. For mer informasjon om oss sjekk vår sosiale media!

Medlemskap koster kr. 20 per semester, eller kr. 100 for livstid. Sci-fy interesserte av alle slag, velkommen ombord.


Kontaktinfo:

Kontor
Teorifagbygget 2, rom 2124
E-post
scififoreningen@gmail.com
Facebookgruppe
https://www.facebook.com/scifyarticsector
Instagram
https://www.instagram.com/scifyarticsector
Discord
https://discord.com/channels/677548553161277496/823202943553503274

Flere studentforeninger

Se alle