SøkMin side
Studentforeninger
Driv

Tromsø

Studenthuset Driv

Studenthuset i Tromsø, drevet på frivillig basis av studenter!

Studenthus og arrangement

Kontaktinformasjon:

Studenthuset Driv AS er eid av Norges arktiske studentsamskipnad.

Huset ble startet opp 1.april 2000 på Bangsundbrygga. 14. januar 2014 flyttet vi til Mack-kvartalet (Storgata 6), hvor vi enda holder til. Vi har tre scener (SNN-scene, Isbjørn Scene og DrivBar) og ligger på norgestoppen i konsertfrekvens. Huset har en gulvflate på hele 2000 kvadratmeter fordelt på fire etasjer.

Hvert semester jobber cirka 100 frivillige på huset med hver sine ansvarsområder som bar, artistvertskap, PR, sikkerhet, samt lys- og lydteknikk.

Huset er åpent alle dager unntatt søndager.

Vi har per dags dato ikke matservering, så det er lov å ta med matpakke, men ikke medbragt drikke, det får du kjøpt til gode studentpriser hos oss.

Sjekk vår nettside eller følg oss på Facebook for å se alt som skjer hos oss. Vi har blant annet quiz hver tirsdag, DJ hver lørdag, swingkurs (gratis for studenter), karaoke og mye, mye mer!

Det er gratis for studentorganisasjoner/foreninger å låne fasiliteter hos oss, så hvis din organisasjon/forening har et arrangement, er det bare å ta kontakt med oss! Vi kan hjelpe dere med alt dere trenger for å komme i gang!

Flere studentforeninger

Se alle