Serveringssteder
BoligportalSøk bolig!
Min side

Vi søker studentmedarbeidere

I forbindelse med studentpakken er vi på utkikk etter studenter som skal styrke våre sosiale tiltak i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik og Tromsø. Du vil bli del av et team med engasjerte ansatte og studenter som skal skape et bedre arktisk studentliv for studentene ved UiT – Norges arktiske universitet.

Oppdatert: 06.04.2021

Våre stillinger

Studentlivloser planlegger og gjennomfører aktiviteter for andre studenter, som for eksempel Paint & Prat, gåturer, quizzer, bingo, skiturer og mye annet gøy!

Studentlivloser arrange student activities such as Paint & Prat, hikes, quizzes, online bingo, skiing trips and much more! We encourage international students to apply

Aktivitetskoordinatorer bistår med koordinering av aktiviteter, opplæring og administrative oppgaver.

Både studentlivloser og aktivitetskoordinator skal jobbe med å styrke studentforeninger, og samarbeider tett med foreningene.

HR-medarbeidere bistår med personal- og kontorfaglige oppgaver.

Studentmedarbeider kommunikasjon skaper innhold på digitale flater og publiserer i sosiale medier for å fremme aktivitetene, men også studentforeningene.

Les mer og søk her:

Alta og Hammerfest

Bli en studentlivlos!

Studentlivlos og aktivitetskoordinator

Harstad

Bli en studentlivlos!

Narvik

Bli en studentlivlos!

Studentlivlos og aktivitetskoordinator

Tromsø

Bli en studentlivlos! Become a student life guide!


Du må være student ved UiT – Norges arktiske universitet for å søke.

Kommunikasjonsmedarbeider - 50% stilling -Tromsø

Er du ninja på YouTube? God på foto og filmredigering? Skriver godt? Liker du Instagram, men skulle hatt ett større publikum? Vi søker deg som er god på sosiale medier, og som elsker å skape godt innhold på tvers av digitale flater.

Tromsø