Serveringssteder
Boligportal (gammel)Søk bolig (BETA)
Min side

Foreningskontor

Dette er hvordan du får tilgang til foreningskontorer i Tromsø og Bodega.

Oppdatert: 06.12.2021

Tilgang til foreningskontor

Har din studentforening kontor i studentgangen på Teorifagsbygg Hus 2, 1 etg. kan du hente nøkkel til kontoret samt få tilgang til studentgangen (ved Bodega) ved å sende en epost til studentliv.

For å få nøkkel til foreningskontoret må du:

  • Betale et nøkkeldepositum hos Akademika (kr 250,-)
  • Sende en epost til studentliv@samskipnaden.no med fullt navn, studentbrukernavn, studentnummer og navnet på studentforeningen du tilhører.
  • Sammen blir vi enig om når du når du kan signere avtale og hente nøkkel. Det er viktig at du tar med deg kvitteringen på betalt depositum når du signerer kontrakten, da vi må ha en kopi av denne.

Tilgang til studentgangen via studentkort

Studenter som tilhører foreninger som har kontor i Bodega eller studenter som bruker Bodega mye kan få kort-tilgang til området. Tilgangen aktiveres for et år av gangen og må dermed fornyes hvert år.

Merk at det tar litt tid før tilgangen blir godkjent og lagt inn på studentkortet ditt. Det er derfor viktig du sender e-post og ber om tilgang i god tid før du skal bruke lokalene.

For å få kort-tilgang til området må du:

  • Sende en epost med studentbrukernavn, studentnummer og fullt navn, samt hvilken studentforening du tilhører til studentliv@samskipnaden.no