Serveringssteder
Boligportal (gammel)Søk bolig (BETA)
Min side

Gratis utstyrsleie (Harstad)

Lån alt fra truger, sitteunderlag, kikkert og fiskestang til kart og heiskort i slalåmbakken - gratis hos Samskipnaden.

Oppdatert: 11.02.2022

Gratis utlån av turutstyr til studenter

Samskipnaden Campus Harstad ønsker å bidra til turglede hos studentene ved å gjøre det enkelt å komme seg ut på tur. Vi har investert i et rikholdig utstyrslager som studenter ved UiT Norges arktiske universitet kan låne – helt gratis. Vi har inngått en avtale med BUA som drifter utlånsordninger over hele landet, og har lagt inn vårt turutstyr i deres digitale database slik at studentene lettere kan sjekke hva vi har tilgjengelig og opprette låneprofil på nett. Dette gjør at vi kan kutte ut depositumsordningen vi hadde tidligere. Lånetid på utstyr er en uke.

For å låne utstyr må du:

Sesongkort i Sollia

Vi har sesongkort i Sollifjell alpinsenter (Sollia) som studenter kan benytte seg av gratis hos oss. For å reservere kort sender du en epost til harstad@samskipnaden.no med ønsket dato. For lån av kort i helg, disponerer du kortet fredag til søndag. Når du har fått bekreftelse fra oss på at det er ledig kort, drar du opp i bakken, viser ditt studentbevis ved registrering og får ut kort der. Husk å returnere kortet i Sollia før du forlater bakken. Trenger du alpinutstyr, kan du låne det hos oss.

Utstyrslageret vårt består blant annet av følgende:

Truger, gåstaver, sitteunderlag, termoser, gamasjer, isbrodder, hodelykter, grillpinner, kart og kompass, isfiskesett, isborr, fiskestenger, primus, stormkjøkken, akematter, akebrett, smørefrie langrennsski, alpinutstyr, tarp, hegekøyer og diverse uteleker som kubb, badminton og boccia. Sjekk hele vårt utvalg her.

Anbefaler også å sjekke ut Turbua Harstad som holder til på Harstad skole. De prioriterer familier og barn.

Her finner du utstyrsutlån:

Samskipnaden, Havnegata 9, 9405 Harstad
E-post: harstad@samskipnaden.no

Åpningstider

Mandag til torsdag kl. 09:00 - 15:00, fredag kl. 09:00 - 14:00

Husk at du må opprette låneprofil på BUA før du kan låne utstyr fra Samskipnaden. Noe av utstyret, spesielt heiskortene, er så populære at det lønner seg å være ute i god tid med reservasjon.