SøkMin side
Fadderuka i Tromsø

StudEXPO 2024!

Meld din forening på StudEXPO 2024, slik at nye studenter kan bli kjent med dere!

Samskipnaden Student EXPO Foto Orjan Marakatt Bertelsen 232

NB!

Påmeldingsfrist for foreninger er 1. juli!

Det er en selvfølge at StudEXPO 2024 går av stabelen i semesterstarten, og vi håper at alle foreninger ønsker å melde seg på så fort som mulig! 🔥

Du finner påmeldingskjema nederst på siden.

Hva er StudEXPO?
StudEXPO er en stor studentlivmesse som arrangeres i semestarten av Samskipnaden på Kraft sportssenter. Målet med arrangementet er å samle alle studentforeninger, linjeforeninger og gode studenttiltak på ett sted - slik at nye studenter kan bli kjent med tilbudene og finne sin greie.

Arrangementet finner sted i de store hallene på Kraft sportssenter, og her inviteres organisasjoner til å stille opp med kreative stands. I tillegg til masse stands, liv og musikk, stiller Samskipnaden opp med mat og drikke i et lounge-område hvor man kan slappe av.

Hvorfor melde seg på?
StudEXPO er din mulighet til å vise frem din fantastiske studentforening eller gode tilbud til studenter! På StudEXPO kan du verve inn nye medlemmer og skape oppmerksomhet rundt foreningens aktiviteter og arrangement.

Vi anbefaler å sette av tid på å skape en god og kreativ stand som vekker oppmerksomhet. En kjedelig stand gir et kjedelig inntrykk av en organisasjon. Vis de nye studentene hvor kul organisasjon deres faktisk er!

20. august braker det løs på Kraft Sportssenter! Meld din forening på via en av linkene under!


Oppdatert 12.06.2024

Til toppen