SøkMin side
Trening

Kraft Oppstart

Har du lyst til å begynne å trene, men føler at det er noe som stopper deg?

KLF Kraft2017 fokus 34

Kanskje du syns det er skummelt å bli medlem på et ukjent treningssenter eller at det er skummelt å ikke vite hvor ting er? Kanskje føler du deg utrygg på hvordan du skal oppføre deg eller utrygg på om du trener og bruker utstyret rett?

Har du lyst til å dra på gruppetimer, men har ikke lyst til å dra alene?

Kjenner du på at du har lite eller ingen erfaring med trening og ønsker å komme i gang? Ønsker du å bli kjent med andre studenter og bruke treningssenteret som en sosial arena? Har du lyst til å bli vist rundt på senteret og bli informert om de normer og regler som gjelder?

Eller kanskje trenger du litt motivasjon og en følelse av at noen heier på deg?

KLF Kraft2017 fokus 41 2

Hva er Kraft Oppstart

På Kraft Sportssenter har vi et tilbud som heter Kraft Oppstart. Dette er et tilbud for deg som ikke har noen erfaring med trening fra før, og som trenger en treningspartner for å komme i gang med fysisk aktivitet og trening. Med Kraft Oppstart ønsker vi at du skal oppleve treningsglede og få en trygghet rundt det å være fysisk aktiv. Måler er at aktivitet og trening skal være gøy og bli en del av hverdagen din!

Sammen skal vi finne en treningsform som passer for akkurat deg. Du kan få hjelp til å sette opp et treningsprogram, du kan få veiledning på teknikker av ulike øvelser eller du kan få noen å dra på gruppetimer sammen med. Vi kan også hjelpe deg med det praktiske som innmelding, tips til hvordan du pakker treningsbaggen og veilede deg til gruppetimer som passer for deg.

Fyll ut kontaktskjemaet ovenfor så vil en av våre idrettsmedarbeidere ta kontakt med deg.

Tilbudet gjelder kun for studenter.

KLF Kraft2017 fokus 22