Bli kjent aktiviteter

 

Navnelek

Alle står i en ring og en person sier navnet sitt. Personen ved siden av må gjenta dette navnet, og si sitt eget navn. Deretter må tredjemann gjenta disse to navnene, pluss sitt eget navn. Slik fortsetter det.

Versjoner av navneleken: 

  1. Den første personen sier navnet sitt, og en ting som begynner på samme bokstav, f.eks «Siri Slede». Nestemann må gjenta navnet og tingen, pluss si sitt eget navn og et annet ord på samme bokstav. Slik fortsetter det til alle har gjentatt rekken med navn og ting.
  2. En starter med å si navnet sitt og mime en aktivitet man liker, f.eks. å stå på ski. De andre må gjette hva personen liker å gjøre.

 

Speed friending

En versjon av «speed dating». Deltakerne stiller seg i to rekker: altså alle setter seg ovenfor hverandre. En tar tiden. Alle får to minutter på tomannshånd til å «speedfriende». Når klokken ringer, flytter én rad seg til høyre.

Lag gjerne noen spørsmål, legg dem på bordene. Så kan en stille disse om samtalen stopper opp. Forslag til spørsmål finner du her:

 

Menneskelig bingo/ Jeg har aldri

Antall: ca. 25 personer.

Forberedelser: Print ut et bingoark til hver person. Finn en penn til hver.
Last ned forslag til bingoark her: 

Jeg har aldri

Eller lag din egen her: https://myfreebingocards.com/

Regler:

  1. Alle går rundt.
  2. En person kan bare signere på en ting personen har gjort på bingoarket.
  3. Vinner: Når en har 5 vannrett, loddrett eller diagonale signaturer.

Hemmelig venn

Du kjenner sikkert konseptet fra du var liten. Men det er utrolig koselig å ha en som en gir litt ekstra oppmerksomhet til. Kan både brukes i faddergruppa og i studentforeninga. 

 

Lunsj/Middag

Å spise lunsj sammen på campus er en fin måte å bli bedre kjent. Bestill pizza så dere kan spise sammen på vorset. Før Lysløypa er det en god avtale med Peppes Pizza - Tromsø som ligger på Stortorget, hvor dere kan ringe og bestille bord, og få spist og drukket (les: ikke-alkoholholdig drikke) slik at dere ikke blir dehydrert.