AKADEMIKA Tromsø - Nord-Norges største bokhandel!

Akademika er Tromsøstudentenes bokhandel. Vi har vår hovedbutikk i kjelleren under Universitetsbibliotekets hovedbygning (UB) og vi har filialer på Medisin- og helsefagbygget (MH) og ved institutt for lærerutdanning og pedagogikk (ILP) sør på Tromsøya.

Akademika har pensum og et bredt utvalg av relevant faglitteratur –både norsk og internasjonal litteratur, tilgjengelig i Tromsø. Vår forankring på Campus og nærhet til studentene gir oss unik kunnskap som kommer våre kunder til gode. Disse fordelene vil vi at studentene skal nyte godt av blant annet gjennom billige pensumbøker, fagbøker, faglig relevant innhold og bokanbefalinger fra fagmiljøene.

God kundeservice handler om mer enn bare kjøp og salg, derfor har vi tro på at den fysiske bokhandelen med kompetente og imøtekommende selgere gjør kjøp av pensumlitteratur til en mye tryggere transaksjon for studenter.

Vi ønsker deg velkommen som kunde hos Akademika.

 

Akademika UB-kjelleren

Fagområder:
Bøker til Samfunnsfag, språk, litteratur, kunstvitenskap, økonomi, psykologi, realfag, fiskerifag, samisk, pedagogikk, religion, filosofi, ex.phil, barnevern, sosionom, medievitenskap og informatikk

I tillegg har vi skjønnlitteratur, billigbøker, generell litteratur, kontorrekvisita, profilartikler og gaveartikler.

Vi selger kompendier til studenter ved UiT, og studentene kan også betale for nøkkelkortdepositum i vår butikk i UB-kjelleren.

Vi selger også de kompendiene som UiT ønsker at vi skal selge for studentene på medisinske fag.

 

Akademika Tromsø ILP

Fagområder:

Integrert master i allmennlærerutdanning, barnehagelærerutdanning, musikk, idrett og etter- og videreutdanning for lærere.

I tillegg selger vi det studentene trenger av rekvisita og småvarer, og det de måtte ønske fra utvalget på hovedbutikk. Det leveres varer fra hovedbutikk hver dag, så studentene kan bestille det de måtte ønske med en dags levering. 

Vi selger også kompendier.

Kontaktinfo

Tlf. 55 38 43 71

Epost: tromso@akademika.no

Åpningstid

Mandag - fredag 09.00 - 16.00

Lørdag stengt