MH-kafeen

Adresse

Hansine Hansens veg 74
9019 Tromsø
Norge

Vis i Google Maps

Fra 20. mai holder MH-kafeen stengt grunnet ombygging av kjøkkenet.

For liten kapasitet

MH-kafeen har produsert mat under alt for små forhold i lang tid. Nå skal vi legge til rette for videre fokus på sunn og næringsrik mat, fra et nytt og bedre kjøkken. Siden renoveringen er omfattende ser vi oss nødt til å stenge kafeen i hele byggeperioden.

Etter planen vil ombyggingen være ferdigstilt iløpet av første kvartal 2018.

Mildertidig tilbud i Lysgården

For å imøtekomme studentene vil vi sette opp et midlertidig tilbud i Lysgården hvor man kan kjøpe mat og drikke. Her vil vi ha en redusert meny. Samtidig vil vi øke kapasiteten på de to nærmeste kafeene våre. Farmasikafeen og MAT. har et fullgodt tilbud kun en liten spasertur unna. Farmasikafeen er også tilgjengelig uten å måtte gå ut av selve MH-bygget

Bedre for studenten

Selve kaféområdet vil ikke endres i særlig stor grad, men vi håper å kunne effektivisere kjøpsområdet og gjøre det enklere for våre kunder å hente mat og drikke i disker og skap.

Fredag 19. mai er siste åpningsdag for MH-kafeen, og vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre for studenter og ansatte ved UiT.

--

Frokost-, lunsj- og middagskafeen ligger ved Lysgården i Medisin- og helsebygget (MH). Spesialiteten er hjemmelagde supper, laget fra grunnen, med nybakt brød. I tillegg finner du annen varmmat samt ulik brødmat.

På MH-kafeen får du også et vegansk alternativ til dagens suppe. Ny smak hver dag.

Meny

Ukesmeny

Middag

 • 35,-
  Gulrot- og ingefærsuppe med foccacia
  Vegetarisk
  Allergener:
  selleri, melk, hvete (i brødet)
 • 79,-
  Lapskaus
  Allergener:
  sennep, selleri, melk
 • MH-kafeen holder stengt.
  På grunn av oppussing av kjøkkenet holder MH-kafeen stengt fram til på nyåret 2018. Prøv gjerne våre andre kafeer i nærheten.
Åpningstider

Mandag - torsdag: 07.45-17.00
Fredag: 07.45-16.00

 

Kontaktinfo

Telefon: 468 10151

MH-kafeen
Address

Hansine Hansens veg 74
9019 Tromsø
Norge