Kraft II er vedtatt og underskrevet!

Og vil etter planen stå ferdig allerede i september 2017.

​Gode nyheter!

Styret i Norges arktiske studentsamskipnad har vedtatt å sette i gang bygginga av det etterlengtede Kraft II i Tromsø. Spaden settes i jorda allerede nå i juni, og det skal etter planen være ferdig i september neste år. Med det nye bygget på plass øker det totale idrettstilbudet fra 2500 m2 til 7900 m2.

Det er ikke lite studentene kan glede seg til.

Det nye bygget vil inneholde en ny flerbrukshall med tribunekapasitet, spesialiserte saler til yoga, kampsport og slyngetrening, større gruppetreningssaler og økt kapasitet for egentrening i styrke- og kondisjonsrom.

I tillegg vil det være en betydelig forbedring av garderobefasiliteter, blant annet med badstu! Og det blir plass til et møte- og undervisningsrom. Litt lengre frem i tiden planlegger studentidretten også å opprette et buldrerom til den økende andelen klatrere på Kraft.

Bygget vil også huse eksterne leietakere, blant annet et mye etterspurt fastlegesenter for studentene, og undervisnings- og eksamenslokaler for UiT.

Siste nytt

Hva gjorde det best? Resultatene av studentundersøkelsen

Annen hvert år siden 2003 har vi gjennomført en stor brukerundersøkelse hvor vi har spurt studentene om hva de mener om alle Samskipnadens tjenester. Denne undersøkelsen gir oss en kundetilfredshetsindeks, som viser hva studentene synes om oss. Høy score betyr at vi har tjenester som er relevante og attraktive, og at vi leverer på det som er viktig for studentene.

Studentlivlosene

Ingrid, Andreas og Marthe er opptatt av at du som student finner deg godt til rette i studentlivet, og jobber for at du vet hva Tromsø kan tilby deg som student.

Innflytting

Cheap and eco-friendly moving-in / Billig og miljøvennlig innflytting

Welcome all new students for our spring semester. If you have just moved to Tromsø, we have some tips and tricks to help you settle in, in a cheap and environmentally friendly way.

Vårsemesteret har startet, og vi har fått mange nye studenter. Derfor kommer vi med noen tips for å flytte inn i din nye bolig på en billig og miljøvennlige måte.