Kraft II er vedtatt og underskrevet!

Og vil etter planen stå ferdig allerede i september 2017.

​Gode nyheter!

Styret i Norges arktiske studentsamskipnad har vedtatt å sette i gang bygginga av det etterlengtede Kraft II i Tromsø. Spaden settes i jorda allerede nå i juni, og det skal etter planen være ferdig i september neste år. Med det nye bygget på plass øker det totale idrettstilbudet fra 2500 m2 til 7900 m2.

Det er ikke lite studentene kan glede seg til.

Det nye bygget vil inneholde en ny flerbrukshall med tribunekapasitet, spesialiserte saler til yoga, kampsport og slyngetrening, større gruppetreningssaler og økt kapasitet for egentrening i styrke- og kondisjonsrom.

I tillegg vil det være en betydelig forbedring av garderobefasiliteter, blant annet med badstu! Og det blir plass til et møte- og undervisningsrom. Litt lengre frem i tiden planlegger studentidretten også å opprette et buldrerom til den økende andelen klatrere på Kraft.

Bygget vil også huse eksterne leietakere, blant annet et mye etterspurt fastlegesenter for studentene, og undervisnings- og eksamenslokaler for UiT.

Siste nytt

Åpningstider

Åpningstider i påsken

Vi håper alle får en god påske. Her er oversikten over våre tjenester med begrensede åpningstider i påskeferien. 

Easter

Easter in Norway – general information and celebrating while distancing

Easter is serious business for Norwegians. Most shops are closed, and under normal circumstances, everyone would go away for the Easter holiday, preferably to a cabin in the mountains to ski, eat kvikklunsj and drink Solo. This year will be a bit different, but you can still try some Norwegian Easter traditions.

Arktisk snøhybel

Grønnere og billigere studentboliger

Samskipnaden tar det arktiske studentlivet lenger og tilbyr nå eksklusive snøhybler til studenter som ønsker å bo billigere og nærmere naturen. Vi garanterer en annerledes boligopplevelse for de aller cooleste studenter.