Redd miljøet ett fat av gangen!

Hjelp oss å ta vare på miljøet, bruk vanlige fat i stede for plastemballasje. Vekten av fatet blir trukket fra i kassen.

Vi kan alle gjøre litt

Samskipnaden har et sterkt fokus på miljø og prøver stadig å finne bedre og mer miljøvennlige løsninger til våre kafeer. Vi ønsker å få ned bruken av engangsemballasje, og håper dette enkle tiltaket vil få ned plastbruken i våre populære salatbarer. 

Engasjerte studenter

Veldig mange studenter har kontaktet oss angående bruk av plastemballasje i våre kafeer, og vi er nå glad for å imøtekomme deres ønsker. Vi er enig i at alle må jobbe sammen for en mer miljøvennlig hverdag, og søker aktivt etter nye løsninger. Samskipnaden er i kontakt med leverandører av mer bærekraftig engangsutstyr. Dette håper vi å ha på plass så fort som mulig, - og innen høsten 2017. I mellomtiden kan vi alle bidra med å ta bevisste valg. Skal du spise i kafeen, er det ingen grunn til å bruke plast, ta et porselensfat i stede.

 

Les også om Samskipnadens satsing på grønn energi i vår strømavtale som sikrer at 100 % av strømforbruket i våre studentboliger kommer fra fornybare, miljøvennlige kilder.

Siste nytt

TIFF 2018

Gratis filmvisning for studenter

Tirsdag 16. januar inviterer UiT, TIFF og samskipnaden til gratis filmvisning på Driv. Kveldens program har "Night of the living dead" som tema, og filmen du får se heter Zombillenium.

Inkluderende alkoholkultur

Er du ansvarsfull?

Er du ansvarsfull på fest? Føler du på drikkepresset eller presser du andre til å drikke? 

JULEGJEST

Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula?