Trenger du tak over hodet mens du leter etter studentbolig?

Også i år vil Samskipnaden tilby tak over hodet for studenter som ikke har klart å skaffe seg bolig til semesterstart.

Tilbudet om midlertidig overnatting til boligsøkende studenter gis i samarbeid mellom Samskipnaden og UiT Norges arktiske universitet. Overnattingstilbudet gjelder kun registrerte boligsøkere hos Samskipnaden.

Tilbudet om midlertidig overnatting gjelder perioden 4. august til 15. september.

- Det er flere rom for overnatting, slik at det kan være separate sovesaler for damer og herrer

- Låsbare skap vil være tilgjengelig på UiT

- Beboerne er selv ansvarlig for sikker oppbevaring av verdisaker

Det forutsettes at beboerne selv også arbeider aktivt for å finne bolig. Studenter som får tilbud om bolig må flytte ut fra den midlertidige overnattingen.

Har du behov for midlertidig overnatting? Ta kontakt med Samskipnaden på e-post tromso.bolig@samskipnaden.no for å reservere plass og for utlevering av nøkler.

 

Åpningstider

Servicesenterets ordinære åpningstid er mandag – fredag kl. 08.00-15.00, men i perioden 14.-25. august er åpningstiden utvidet til mandag – fredag kl. 08.00-19.00. Servicesenteret finner du i Teorifagbygget hus 2, over MIX-kiosken. Her henter du ut nøkkel før innflytting.

 

Hvor er overnattingen?

Tak over hodet får du i Åsgårdvegen 9 (i det toetasjes huset i tilknytning til studentblokka). Samtlige sovesaler vil være merket. Det er gode bussforbindelser til/fra sentrum og UiT/UNN.

Pris

Det regnes en pris på kr 125.- pr. døgn inntil nøkkel leveres tilbake for å benytte seg av den tak over hodet-løsningen. I tillegg kommer et nøkkeldepositum på kr 400.-, som refunderes når nøkkel leveres tilbake ved utflytting.

Sengetøy o.l.

Det vil bli lagt ut madrasser til beboerne, men eget sengetøy/sovepose må medbringes. Det er ikke mulighet for tilberedelse av varm mat bortsett fra i mikrobølgeovn. Kjøleskap og vannkoker vil være tilgjengelig for beboerne.

Generelt

Behovet for midlertidig overnatting er varierende. I fjor var det totalt 87 personer som hadde behov for en slik løsning, med varierende lenge på sitt opphold fra et par dager og opp til tre uker, og i starten av september hadde alle fått seg et annet bosted. Ved å komme til Tromsø har du muligheten til å gå på visninger og treffe potensielle utleiere. Mange møter andre i samme situasjon og bestemmer seg for å bo sammen. Vi har derfor følgende anbefaling, selv om du ikke har fått et sted å bo: Kom uansett – det ordner seg!

 

Har du ennå ikke søkt studentbolig? Du søker studentbolig hos Samskipnaden på studentbolig.samskipnaden.no.

I tillegg kan du følge med på finn.no, hybel.no, zett.no, studentheim.no, samt uit.no/tavla.

 

Under kan du se saken som TV2 lagde om studenter som benyttet seg av tak over hodet i fjor:

http://www.tv2.no/nyheter/8550874/

Siste nytt

TIFF 2018

Gratis filmvisning for studenter

Tirsdag 16. januar inviterer UiT, TIFF og samskipnaden til gratis filmvisning på Driv. Kveldens program har "Night of the living dead" som tema, og filmen du får se heter Zombillenium.

Inkluderende alkoholkultur

Er du ansvarsfull?

Er du ansvarsfull på fest? Føler du på drikkepresset eller presser du andre til å drikke? 

JULEGJEST

Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula?