Uten bolig ved studiestart?

De fleste studentboligene er nå tildelt nye studenter. Men det er alltid noen som ikke kan benytte seg av boligen de har blitt tildelt, så vi sender fortsatt daglig ut tilbud om studentbolig. Det finnes også midlertidige løsninger om du er uten bolig ved studiestart.

Hvis du har fått tilbud

Dersom du ønsker å akseptere tilsendt kontrakt, er det fint om du gjør det så raskt som mulig, og innen fristen på 5 dager. Du kan gjøre det digitalt på MinSide eller manuelt. Da sender du scannet kontrakt til tromso.bolig@samskipnaden.no.

  • Dersom du ikke ønsker å akseptere tilbudet – gi oss beskjed så raskt som mulig. På den måten får vi sendt ut tilbud til en annen student som trenger bolig.

 

Hvis du ikke har fått tilbud

Du står på venteliste for bolig hos oss. Det vil stå «under behandling» i statusfeltet på MinSide. Søknaden din er gyldig i to måneder. Du får varsel om at den må fornyes før den går ut. 

 

Midlertidige boalternativer

- TAK-OVER-HODET er tilgjengelig i perioden 4. august til 15. september, og er en enkel plass å bo mens du leter etter bolig etter ankomst. Tilbudet om midlertidig overnatting til boligsøkende studenter gis i samarbeid mellom Samskipnaden og UiT Norges arktiske universitet fram til semesterstart 15. august. Etter semesterstart tilbys TAK OVER HODET etter kapasitet. Overnattingstilbudet gjelder kun registrerte boligsøkere hos Samskipnaden, og koster kr 125 per dag + 400 kr i nøkkeldepositum.

- Studentparlamentet har forhandlet fram en HOTELLDEAL FOR STUDENTER, hvor du bor for kr 400 kr i enkeltrom eller kr 600 i dobbeltrom per natt inkl. frokost. Tilbudet gjelder primært Scandic Ishavshotell, men vil utvides til andre hoteller om pågangen er stor. For booking av HOTELLDEAL FOR STUDENTER, kontakt Scandic Ishavshotell på tlf. 77 66 64 00.

- SOFAHJELPEN er en løsning hvor andre studenter stiller sofaen sin eller en madrass til disposisjon slik at du kan bo der en dag eller fire. SOFAHJELPEN gjelder i perioden 16.-27. august og du melder deg på SOFAHJELPENS Facebookside: https://www.facebook.com/sofahjelpen/?fref=ts

 

Hvis du finner annen bolig

Gi oss beskjed så raskt som mulig, så noen andre kan få boligtilbudet ditt. I tillegg slipper du å få tilbud og telefoner fra oss.

 

For internasjonale studenter gjelder egne regler.

Siste nytt

TIFF 2018

Gratis filmvisning for studenter

Tirsdag 16. januar inviterer UiT, TIFF og samskipnaden til gratis filmvisning på Driv. Kveldens program har "Night of the living dead" som tema, og filmen du får se heter Zombillenium.

Inkluderende alkoholkultur

Er du ansvarsfull?

Er du ansvarsfull på fest? Føler du på drikkepresset eller presser du andre til å drikke? 

JULEGJEST

Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula?