Vi har ledige plasser på samisk avdeling

Vi har ledig plass for tre barn over tre år på Gimle studentbarnehages samiske avdeling.

Gimle studentbarnehage ligger nært campus i et fint naturområde. Studentbarnehagen består av fire avdelinger med aldersinndelte grupper, og har kapasitet på til sammen 63 barn. En av avdelingene, Gearpmaš, er forbeholdt barn med samisk bakgrunn - og det er her vi har ledig plass til tre barn. Her får barna utvikle sitt samiske språk og oppleve stolthet over kulturen sin. Barnehagen har et stort og variert uteområde som brukes til lek, utforsking og fysisk aktivitet hver dag hele året.

Ved spørsmål kan du kontakte styrer i Gimle studentbarnehage


Søk nå!

Det er felles søknads- og opptakssystem for alle barnehagene i Tromsø kommune. Du kan søke både studentbarnehage og kommunal barnehage via en felles søkerportal. Alle søkere med norsk personnummer kan søke via den kommunale søknadsportalen

Siste nytt

TIFF 2018

Gratis filmvisning for studenter

Tirsdag 16. januar inviterer UiT, TIFF og samskipnaden til gratis filmvisning på Driv. Kveldens program har "Night of the living dead" som tema, og filmen du får se heter Zombillenium.

Inkluderende alkoholkultur

Er du ansvarsfull?

Er du ansvarsfull på fest? Føler du på drikkepresset eller presser du andre til å drikke? 

JULEGJEST

Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula?