Velkommen til åpningshelg på Kraft sportssenter

Dørene åpnes onsdag 11. oktober kl. 12.00 - velkommen

Åpent hus og gratis trening 

Vi feirer med åpent hus og gratis trening, give aways til de 20 første gjennom porten, kaker og smoothie, masse nye treningtilbud, konkurranser med flotte premier og overraskelser fra onsdag 11. oktober kl. 12.00 og helgen gjennom. 

 

Ett års gratis trening!

Alle som tegner et medlemskap i løpet av åpningshelgen er med i trekningen av masse flotte premier. Den aller heldigste kan vinne et helt års gratis trening, men vi stopper ikke der, vi trekker også ut medlemmer som kan vinne:

1/2 års gratis trening

1 gratis klatrekurs*

10 Kraft-bager fylt med drikkeflaske og energibar

 

Nye treningskonsept

Nytt bygg gir nye muligheter, og vi tilbyr tre helt nye gruppetrenings-konsepter i styrke og kondisjonsrommet. Alle som tester ut ett av våre nye treningskonsepter i åpningshelgen får en Kraft-ig overraskelse, det er bare å hive seg på! Første-til-mølla-prinsippet er gjeldende. Meld deg på gruppetimene i Kraft-appen eller på Timeplan og booking

Fredag 13. oktober kl. 07.00 - Løping intervall

Lørdag 14. oktober kl. 11.15 - Basisball Raw Team Teach

Søndag 15. oktober kl. 10.50 - Råsterk

 

Toppmoderne sportssenter!

Kraft tilbyr allerede byens mest allsidige treningstilbud, og med nye arealer tilbyr vi enda mer. Det nye bygget inneholder en ny flerbrukshall, spesialiserte saler til yoga og dansing, et eget treningsrom for kampsport og slyngetrening, flere og større gruppetreningssaler og en hel etasje for egentrening i styrke- og kondisjonsrom. Treningsfasilitetene er rett og slett blitt dobbelt så bra.

Helt nye fasiliteter

I tillegg er garderobefasilitetene betydelig forbedret, med blant annet badstu - noe vi vet studenter har etterspurt! Når du kommer inn den nye hovedinngangen blir du møtt av et stort lyst lokale med en hyggelig resepsjonskafé. Det vil også bli plass til møte- og undervisningsrom, og det nye bygget er koblet til det gamle slik det medlemmer enda har tilgang på det.

Sjekk også ut Kraft sportssenters nye nettside

 

/

Siste nytt

TIFF 2018

Gratis filmvisning for studenter

Tirsdag 16. januar inviterer UiT, TIFF og samskipnaden til gratis filmvisning på Driv. Kveldens program har "Night of the living dead" som tema, og filmen du får se heter Zombillenium.

Inkluderende alkoholkultur

Er du ansvarsfull?

Er du ansvarsfull på fest? Føler du på drikkepresset eller presser du andre til å drikke? 

JULEGJEST

Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula?