Regler for parkering ved studentboligene

Studenter i våre studentboliger som trenger parkeringsplass er selv ansvarlig for å skaffe seg gyldig parkeringskort.

Det er gratis for studenter å parkere i tilknytning til egne studentboliger (dette gjelder ikke Dramsvegen Panorama og Breivika studentboliger der det ikke er tillatt med parkering). Alle må likevel ha gyldig parkeringskort til en hver tid. Dette får man ved å henvende seg til Servicesenteret. Det er studentens ansvar at opplysningene på parkeringskortet er korrekte, og at de fornyer beviset før det går ut på dato. Parkeringskortet følger boligkontrakten. Det betyr at hver gang du fornyer kontrakten, må du også fornye parkeringskortet. Det samme gjelder hvis du bytter bolig. 

Brudd på dette vil føre til parkeringsbøter.

Gjesteparkering

Man kan også få midlertidige parkeringskort til gjester. Disse fås også på Servicesenteret, og utstedes for maks en uke.

 

Servicesenterets åpningstider
Mandag  - fredag
08.00 - 15.00 

Siste nytt

Kurs og aktiviteter

Kurs og aktiviteter høsten 2019

Samskipnaden tilbyr ulike kurs og andre aktiviteter for studenter, alt fra selvtillitskurs til kurs i markedsføring for studentorganisasjoner. Her finner du oversikten for høsten 2019. 

AnsvarsFull

Vær ansvarsFull i fadderukene

Fadderukene er i gang. Dette er en fantastisk tid til å bli kjent med medstudenter, men dessverre er det mange som føler det drikkes for mye og derfor ikke deltar. AnsvarsFull har tips til alkoholfrie aktiviteter som passer for alle - og hvis du drikker, hvordan du beholder lykkepromillen. 

Bolig

Før du flytter inn

Skal du begynne på UiT Norges arktiske universitet til høsten? Her er noen ofte stilte spørsmål vi får om bolig og innflytting.