Regler for parkering ved studentboligene

Studenter i våre studentboliger som trenger parkeringsplass er selv ansvarlig for å skaffe seg gyldig parkeringskort.

Det er gratis for studenter å parkere i tilknytning til egne studentboliger (dette gjelder ikke Dramsvegen Panorama og Breivika studentboliger der det ikke er tillatt med parkering). Alle må likevel ha gyldig parkeringskort til en hver tid. Dette får man ved å henvende seg til Servicesenteret. Det er studentens ansvar at opplysningene på parkeringskortet er korrekte, og at de fornyer beviset før det går ut på dato. Parkeringskortet følger boligkontrakten. Det betyr at hver gang du fornyer kontrakten, må du også fornye parkeringskortet. Det samme gjelder hvis du bytter bolig. 

Brudd på dette vil føre til parkeringsbøter.

Gjesteparkering

Man kan også få midlertidige parkeringskort til gjester (dette gjelder ikke Dramsvegen Panorama og Breivika). Disse fås også på Servicesenteret, og utstedes for maks en uke.

Servicesenterets åpningstider
Mandag  - fredag
08.00 - 15.00 

Siste nytt

Teorifagskantina og Grut

Gradvis gjenåpning av våre kantiner

Er du sulten eller kaffetørst? Fra mandag 18.mai gjenåpner vi Grut og Teorifagskantina med et redusert tilbud til studenter på campus

Easter

Easter in Norway – general information and celebrating while distancing

Easter is serious business for Norwegians. Most shops are closed, and under normal circumstances, everyone would go away for the Easter holiday, preferably to a cabin in the mountains to ski, eat kvikklunsj and drink Solo. This year will be a bit different, but you can still try some Norwegian Easter traditions.

Arktisk snøhybel

Grønnere og billigere studentboliger

Samskipnaden tar det arktiske studentlivet lenger og tilbyr nå eksklusive snøhybler til studenter som ønsker å bo billigere og nærmere naturen. Vi garanterer en annerledes boligopplevelse for de aller cooleste studenter.