Regler for parkering ved studentboligene

Studenter i våre studentboliger som trenger parkeringsplass er selv ansvarlig for å skaffe seg gyldig parkeringskort.

Det er gratis for studenter å parkere i tilknytning til egne studentboliger (dette gjelder ikke Dramsvegen Panorama og Breivika studentboliger der det ikke er tillatt med parkering). Alle må likevel ha gyldig parkeringskort til en hver tid. Dette får man ved å henvende seg til Servicesenteret. Det er studentens ansvar at opplysningene på parkeringskortet er korrekte, og at de fornyer beviset før det går ut på dato. Parkeringskortet følger boligkontrakten. Det betyr at hver gang du fornyer kontrakten, må du også fornye parkeringskortet. Det samme gjelder hvis du bytter bolig. 

Brudd på dette vil føre til parkeringsbøter.

Gjesteparkering

Man kan også få midlertidige parkeringskort til gjester. Disse fås også på Servicesenteret, og utstedes for maks en uke.

Servicesenterets åpningstider
Mandag  - fredag
08.00 - 15.00 

Siste nytt

Innflytting

Cheap and eco-friendly moving-in / Billig og miljøvennlig innflytting

Welcome all new students for our spring semester. If you have just moved to Tromsø, we have some tips and tricks to help you settle in, in a cheap and environmentally friendly way.

Vårsemesteret har startet, og vi har fått mange nye studenter. Derfor kommer vi med noen tips for å flytte inn i din nye bolig på en billig og miljøvennlige måte.

Trening

Utvidet åpningstider og PT-kampanje på Kraft sportssenter

Kraft sportssenter har nye åpningstider i 2020, slik at du kan bli enda mer #svettpåkraft. Vi har også tilbud på PT-timer i hele januar!

Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula? Ikke alle internasjonale studenter reiser hjem til jul, vi søker etter familier som kan gi studenter et innblikk i norsk julefeiring.