Ekstratilbud i eksamenstiden

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Vi byr på gode tilbud i den mest hektiske eksamensperioden slik at du kan kan fokusere på det du skal, nemlig studiene!

Det er viktig å spise sunt og å holde kroppen i aktivitet selv om du fokuserer på eksamen. Derfor byr vi på forskjellige tilbud som kan være med på å gjøre hverdagen lettere for deg.

 

Halv pris på svart kaffe i Miljøkoppen

Bruker du Miljøkoppen får du svart kaffe til halv pris i eksamensperioden. Fortvil ikke, har du ikke Samskipnadens Miljøkopp - men en annen type termokopp, bruker du bare den - tilbudet står ved lag så lenge vi sparer miljøet for engangskopper.

 

Eksamensmat

I år har vi gjort det enkelt for deg, vi har laget ferdig matpakke med rundstykke, müslibar, klementin og Litago sjokolademelk til kun 29,- per pakke!!

 

Eksamensgaranti i studentbarnehagene

Som student med barn i studentbarnehage får du flere fordeler, særlig i eksamenstiden. Eksamensgarantien innebærer at dersom eksamenen faller på samme dag, eller nært opp til en av barnehagens fagdager og du mangler barnevakt, stiller vi opp med vikar og hjelper deg! Hvis barnet ditt blir sykt i løpet av lesedagene tett opp til eksamen, eller på selve eksamensdagen hjelper vi deg med det også.

 

Yoga

For å prestere optimalt må man ha kroppen med seg. Hver mandags morgen kl. 08.00 kan du benytte deg av gratis yoga. Du melder deg på i resepsjonen på Kraft sportssenter ved ankomst. En perfekt måte å starte en lang lesedag på.

 

Studentrådgivinga

Av og til kan livet by på utfordringer som gjør studentlivet ekstra vanskelig, da er det fint å tenke på at hjelpen er nær. På Studentrådgivinga jobber det kompetente fagfolk med bred erfaringsbakgrunn som kan bistå med å sortere tanker og følelser i en hektisk hverdag.

Tilbudet er gratis og henvisning er ikke nødvendig. 

Les også:

Stressa før eksamen? Slik kommer du deg gjennom det!

Studentrådgivingas anbefalte avspenningsmetode

Siste nytt

Mat & Prat

Hvordan overleve på påskefjellet - Tips for deg som skal på topptur!

Påskeferien står like for døren, og med det muligheten til å gi seg påskefjellet i vold. Det er få ting som er artigere enn å gå på topptur i strålende sol i ferien.

Jobb ved siden av studiet?

Teorifagskafeen søker ekstrahjelper

Er du serviceinnstilt, blid, glad i folk og liker å legge til rette for gode matopplevelser? Teorifagskafeen søker medarbeidere til å jobbe 2 - 3 ganger i uka

TRENING

Lyst på en treningskompis?

Samskipnaden lanserer nytt, sosialt treningskonsept.