Gratis filmvisning for studenter

Tirsdag 16. januar inviterer UiT, TIFF og samskipnaden til gratis filmvisning på Driv. Kveldens program har "Night of the living dead" som tema, og filmen du får se heter Zombillenium.

Det er ikke bare på lesesalen du finner zombier! 

Vampyrer er blitt mer populære enn zombier, og publikum svikter skrekk-fornøyelsesparken Zombillenium. Hector kommer dit som inspektør, uvitende om at monstrene som jobber i parken faktisk er ekte zombier og varulver, ikke bare utkledte ansatte. Så når han selv mister livet i en «ulykke», våkner han opp som en slags demon med horn og vinger. Han må innfinne seg med at hans nye hverdag består i å skremme besøkende og ellers henge rundt sammen med de andre levende døde ansatte. Men noen har skumle planer for parken – og Hector bekymrer seg for hvordan det går med datteren hans, som nå er helt foreldreløs og uvitende om hva som har skjedd.

Tirsdag 16. januar
kl. 20.00
Gratis inngang for studenter

Denne fransk-belgiske tegnefilmen har en umiskjennelig europeisk følelse over den visuelle stilen, som er en blanding av mennesker (og monstre) i 2D med bakgrunnen animert i 3D. Den er da også basert på tegneseriene til Arthur de Pins, som er medforfatter og -regissør på filmen.

Gratis visning for studenter - husk å ta med studentbeviset ditt

Link til FB-event

Siste nytt

Sommeren 2018

Åpningstider i sommer

Sommeren er over oss, og det blir derfor litt endringer i våre åpningstider på de ulike avdelingene. 

UTFLYTTING

Fem tips til problemfri utflytting!

Enten du er ferdig med studiene, skal på utveksling eller bare skal flytte en annen plass, er våren høysesong for utflytting fra studentboligene våre. Følg våre tips for problemfri utflytting for å sikre at alt går greit for seg.

Studentmatprisen 2018

Samskipnaden vant nasjonal studentmatpris

Christer Heimly Jensen på Kaffebaren C8h10n4o2 har jobbet hardt for å innføre vår aller første plastfrie serveringssted, og onsdag kveld ble han og kollegaene belønnet med årets Studentmatpris.