Aktivitetslørdager i studentbarnehagene

Studentbarnehagene arrangerer aktivitetslørdager for barna til studentforeldre i den mest hektiske eksamensperioden, dette gir deg mer tid til å lese til eksamen.

Vi tilbyr vi gratis lørdags-barnehage utvalgte dager i den mest hektiske eksamensperioden slik at studenter med barn kan få en ekstra lesedag.

Vårsemesteret 2018 holder vi lørdagsåpent følgende datoer

Lørdag 5. mai 
Kl. 09.30 - 14.30
Universet studentbarnehage

Lørdag 26. mai
Kl. 09.30 - 14.30
Breivika studentbarnehage

--

Påmelding gjøres i den barnehagen barnet tilhører. Informasjonsbrev til studentforeldre vil bli gitt ut i god tid før påmeldingsfristen.

Siste nytt

Kurs og aktiviteter

Kurs og aktiviteter høsten 2019

Samskipnaden tilbyr ulike kurs og andre aktiviteter for studenter, alt fra selvtillitskurs til kurs i markedsføring for studentorganisasjoner. Her finner du oversikten for høsten 2019. 

AnsvarsFull

Vær ansvarsFull i fadderukene

Fadderukene er i gang. Dette er en fantastisk tid til å bli kjent med medstudenter, men dessverre er det mange som føler det drikkes for mye og derfor ikke deltar. AnsvarsFull har tips til alkoholfrie aktiviteter som passer for alle - og hvis du drikker, hvordan du beholder lykkepromillen. 

Bolig

Før du flytter inn

Skal du begynne på UiT Norges arktiske universitet til høsten? Her er noen ofte stilte spørsmål vi får om bolig og innflytting.