Aktivitetslørdager i studentbarnehagene

Studentbarnehagene arrangerer aktivitetslørdager for barna til studentforeldre i den mest hektiske eksamensperioden, dette gir deg mer tid til å lese til eksamen.

Vi tilbyr vi gratis lørdags-barnehage utvalgte dager i den mest hektiske eksamensperioden slik at studenter med barn kan få en ekstra lesedag.

Vårsemesteret 2018 holder vi lørdagsåpent følgende datoer

Lørdag 5. mai 
Kl. 09.30 - 14.30
Universet studentbarnehage

Lørdag 26. mai
Kl. 09.30 - 14.30
Breivika studentbarnehage

--

Påmelding gjøres i den barnehagen barnet tilhører. Informasjonsbrev til studentforeldre vil bli gitt ut i god tid før påmeldingsfristen.

Siste nytt

Innflytting

Cheap and eco-friendly moving-in / Billig og miljøvennlig innflytting

Welcome all new students for our spring semester. If you have just moved to Tromsø, we have some tips and tricks to help you settle in, in a cheap and environmentally friendly way.

Vårsemesteret har startet, og vi har fått mange nye studenter. Derfor kommer vi med noen tips for å flytte inn i din nye bolig på en billig og miljøvennlige måte.

Trening

Utvidet åpningstider og PT-kampanje på Kraft sportssenter

Kraft sportssenter har nye åpningstider i 2020, slik at du kan bli enda mer #svettpåkraft. Vi har også tilbud på PT-timer i hele januar!

Julefamilier søkes

Har du plass til en ekstra person ved middagsbordet en dag i jula? Ikke alle internasjonale studenter reiser hjem til jul, vi søker etter familier som kan gi studenter et innblikk i norsk julefeiring.